Aceste sandvișuri cu Sunca Praga Cris-Tim sunt perfecte pentru prânz sau o cină rapidă, alături de un pahar de suc sau o băutură preferată. Savurați-le alături de colegi sau de cei dragi!
Dificultate: ușor
Durata: 10-15 min.

• 2 bucăți de pâine Ciabatta lungă
• 4-6 foi de salată verde (de preferat, frunze de salată iceberg sau Romaine)
• 1 roșie proaspătă, tăiată în felii subțiri
• 1-2 castraveți, tăiați în felii subțiri
• 100 g de Șuncă Praga Cris-Tim, felii subțiri
• 100 g de Salam din Casa Cris-Tim, felii subțiri
• 100 g de brânză (de preferință Mozzarella sau brânză Cheddar)
• Maioneză sau sos preferat (opțional)
• Muștar (opțional)
• Sare și piper, după gust
1. Tăiați pâinea Ciabatta pe lungime pentru a obține două bucăți lungi.
2. Dacă doriți, puteți prăji pâinea într-o tigaie sau pe o plită pentru a-i oferi o textură crocantă. Încălziți tigaia, adăugați puțin ulei de măsline și prăjiți feliile de pâine până devin aurii.
3. Începeți asamblarea sandvișurilor:
• Rânduiți frunzele de salată pe partea de jos a fiecărui sandviș pentru a crea o bază verde.
• Adăugați feliile de roșii, castraveți și feliile de brânză peste acestea.
• Adăugați feliile de Salam din Casa Cris-Tim și apoi feliile de castraveți.
• Adăugați feliile de Șuncă Praga Cris-Tim.
• Acoperiți legumele cu feliile de Șuncă Praga Cris-Tim.
• Adăugați felii de brânză peste celelalte ingrediente.
4. Opțional, puteți adăuga puțină maioneză sau muștar pe partea de sus a pâinii Ciabatta sau pe feliile de sunca pentru un plus de gust.
5. Așezați partea superioară a pâinii Ciabatta deasupra celorlalte ingrediente pentru a forma sandvișurile.
6. Dacă doriți, puteți fixa sandvișurile cu bețișoare de frigărui sau folii de sandviș.
7. Tăiați sandvișurile în bucăți mai mici, dacă doriți, și serviți-le imediat.
S-ar putea să-ți mai placă și…
Rulouri cu Salam Uscat Cris-Tim în foitaj
Dificultate: ușor
Durata: 30-40 min.
Frittata cu Salam Turist Cris-Tim
Dificultate: ușor-mediu
Durata: 30-40 min.
Pizza Calzone cu Salam Italian Uscat Cris-Tim
Dificultate: ușor-mediu
Durata: 30-45 min. (+60-75.min. dacă pregătiți propriul aluat)
Pizza de Vacanță – cu Salam de Vară Uscat și Mozzarella
Dificultate: mediu
Durata: 30-45 min. (+60-75.min. dacă pregătiți propriul aluat)
Pizza de Vacanță – cu Salam de Vară Uscat și Mozzarella
Dificultate: mediu
Durata: 30-45 min. (+60-75.min. dacă pregătiți propriul aluat)
Chifle savuroase cu Salam de Vară Cris-Tim
Dificultate: ușor
Durata: 10-15 min.
Festin cu paste și Salam de Porc Cris-Tim
Dificultate: ușor
Durata: 20-30 min.
Calzone ispititor cu Salam Rustic Cris-Tim
Dificultate: mediu
Durata: 30-45 min. (+60-75.min. dacă pregătiți propriul aluat)
Calzone ispititor cu Salam Rustic Cris-Tim
Dificultate: mediu
Durata: 30-45 min. (+60-75.min. dacă pregătiți propriul aluat)
Pâine de casă cu Salam cu Șuncă Cris-Tim și Măsline
Dificultate: mediu
Durata: 3.5-4.5 ore
Pâine de casă cu Salam cu Șuncă Cris-Tim și Măsline
Dificultate: mediu
Durata: 3.5-4.5 ore