Ciabatta cu Salam din Casa Cris-Tim și Șuncă Praga CrIs-Tim

Acasă > Rețete > Sendviș > Ciabatta cu Salam din Casa Cris-Tim și Șuncă Praga CrIs-Tim

Aceste sandvișuri cu Sunca Praga Cris-Tim sunt perfecte pentru prânz sau o cină rapidă, alături de un pahar de suc sau o băutură preferată. Savurați-le alături de colegi sau de cei dragi!

Dificultate: ușor

Durata: 10-15 min.

Ingrediente:

• 2 bucăți de pâine Ciabatta lungă
• 4-6 foi de salată verde (de preferat, frunze de salată iceberg sau Romaine)
• 1 roșie proaspătă, tăiată în felii subțiri
• 1-2 castraveți, tăiați în felii subțiri
• 100 g de Șuncă Praga Cris-Tim, felii subțiri
• 100 g de Salam din Casa Cris-Tim, felii subțiri
• 100 g de brânză (de preferință Mozzarella sau brânză Cheddar)
• Maioneză sau sos preferat (opțional)
• Muștar (opțional)
• Sare și piper, după gust

Reţeta ta în câţiva paşi simpli:

1. Tăiați pâinea Ciabatta pe lungime pentru a obține două bucăți lungi.
2. Dacă doriți, puteți prăji pâinea într-o tigaie sau pe o plită pentru a-i oferi o textură crocantă. Încălziți tigaia, adăugați puțin ulei de măsline și prăjiți feliile de pâine până devin aurii.
3. Începeți asamblarea sandvișurilor:
• Rânduiți frunzele de salată pe partea de jos a fiecărui sandviș pentru a crea o bază verde.
• Adăugați feliile de roșii, castraveți și feliile de brânză peste acestea.
• Adăugați feliile de Salam din Casa Cris-Tim și apoi feliile de castraveți.
• Adăugați feliile de Șuncă Praga Cris-Tim.
• Acoperiți legumele cu feliile de Șuncă Praga Cris-Tim.
• Adăugați felii de brânză peste celelalte ingrediente.
4. Opțional, puteți adăuga puțină maioneză sau muștar pe partea de sus a pâinii Ciabatta sau pe feliile de sunca pentru un plus de gust.
5. Așezați partea superioară a pâinii Ciabatta deasupra celorlalte ingrediente pentru a forma sandvișurile.
6. Dacă doriți, puteți fixa sandvișurile cu bețișoare de frigărui sau folii de sandviș.
7. Tăiați sandvișurile în bucăți mai mici, dacă doriți, și serviți-le imediat.

S-ar putea să-ți mai placă și…