Despre noi

Cris-Tim este una dintre cele mai cunoscute companii de pe piața de mezeluri din România, la baza căreia stau câteva valori importante: grija pentru oameni, responsabilitatea, inovația, tradiția și calitatea. Oferim o gamă diversificată de produse alimentare, sigure și proaspete.

Așa am clădit Cris-Tim. Suntem mândri de relația strânsă pe care o avem cu clienții nostri și suntem hotărâți să fim aproape de ei și de partenerii noștri mai departe, pentru a construi împreună viitorul pe care ni-l dorim.

ECHIPA NOASTRĂ

Cris-Tim a început în familie. Tot așa am și continuat, mărindu-ne familia puțin câte puțin.
Iată-i pe câțiva dintre cei ce au ales să se dezvolte alături de noi.

SCURT ISTORIC

timeline_pre_loader

1992

Începutul | Cris-Tim însemna, la început, o mână de oameni, câteva produse şi o mulţime de speranţe. Îţi vine să crezi sau nu, mica noastră afacere de familie încăpea, în 1992, într-un chioşc de doar 12 mp.

1995

Prima fabrică | Afacerea noastră creşte ca-n poveşti, iar micul chioşc e înlocuit în doar doi ani de o fabrică în toată regula. Avem mai mulţi angajaţi, mai mult spaţiu, dar aceeaşi grijă şi răbdare ca la început.

1997

O rețea națională | Planurile noastre abia ţin pasul cu realitatea. În 1997, ne extindem reţeaua de distribuţie şi ne dăm seama că entuziasmul chiar e cel mai puternic motor. De acum, putem ajunge uşor la românii din toată ţara.

2011

Anul inovației | Introducem în premieră pentru România tehnologia de procesare prin înaltă presiune: o tehnică de conservare 100% naturală, care păstrează proprietăţile nutritive ale produsului.

2016

Diversificare | Mai mulţi clienţi înseamnă mai multe gusturi de mulţumit. Aşa că ne punem pe treabă şi lansăm noi şi noi sortimente, de la salamuri crud-uscate la specialităţi afumate sau la mezeluri noi, pentru un stil de viaţă mai sănătos.

2017

Eticheta curată | Ne îndeplinim un vis şi lansăm “Eticheta Curată”, promisiunea noastră pentru produse cât mai naturale şi sănătoase: fără monoglutamat de sodiu, fără soia, fără gluten și fără amidon, numai bune de împărţit cu familia.

Inovăm de peste 30 de ani. Şi suntem abia la început.

Meniu