Eticheta curată

 Consumatorii noștri sunt în centrul tuturor deciziilor grupului Cris-Tim. Pentru a oferi cea mai bună calitate, Cris-Tim se angajează să asigure transparența întregului proces de producție – pornind de la rețeta, afișarea conținutului de carne, listarea ingredientelor, procesul de fabricare, a tehnologiilor folosite și a mediului de producție.

Siguranța alimentară stă la baza a tot ceea ce facem iar Eticheta Curată, Tehnologia de Procesare la Înaltă Presiune și instalațiile de Ozon, atestă grija acordată fiecărui pas al producției.

Prin Eticheta Curată, ne respectăm promisiunea de a oferi produse cu cel mai mare conținut de carne, gustoase și sănătoase, realizate cu măiestrie, din ingrediente de cea mai bună calitate.

Modelul nostru de afaceri integrat, ne permite să verificăm toate etapele produsului, de la producție la distribuție și livrare, și să garantăm calitatea superioară a produsului final care ajunge la consumator.

Nimic ascuns. Totul la vedere.

 

Prin transparență totală în privința ingredientelor, procesului de fabricație și a tehnologiei folosite, vrem să te asigurăm că ceea ce mănânci poate fi delicios, dar mai ales sănătos.

Ca parte a acestui angajament, am lansat Eticheta Curată, o inovație majoră în industria alimentară din România, pe care o regăsești pe ambalajele tuturor produselor Cris-Tim.

Gluten

Amidon

MDM

Soia

MGS

Arome artificiale

Fără secrete

 

Eticheta Curată este felul nostru de a-ți arăta că îți oferim tot ce avem mai bun. Este garanția că produsele Cris-Tim sunt delicioase și sănătoase: fără gluten, fără amidon, fără MDM, fără soia, fără arome artificiale, fără monoglutamat de sodiu adăugat și fără caragenan. Ca să vezi că nu avem nimic de ascuns, hai să vezi povestea produselor Cris-Tim, de la ingrediente, până la tine pe masă.

CUM CITEȘTI “ETICHETA CURATĂ”?

 

Prin Eticheta Curată, ne respectăm promisiunea de a-ți oferi produse cu cel mai mare conținut de carne, gustoase și sănătoase, făcute cu măiestrie, din ingrediente curate, de cea mai bună calitate. Descoperă ce se ascunde în spatele Etichetei Cris-Tim.

Ingrediente necesare în procesul tehnologic

Stabilizatori

Antioxidanți

Colorant

Conservanți