Inovație

Ca lider pe piața românească în industria mezelurilor și a preparatelor ready meal, Cris-Tim investește constant în echipamente moderne, tehnologii inovatoare, materii prime de cea mai bună calitate și optimizarea resurselor, pentru consolidarea și dezvoltarea tuturor liniilor de business.

Încă de la început, am investit masiv în tehnologii inovatoare, astfel încât sa putem garanta calitatea excepțională a produselor noastre. Acest lucru necesită timp și resurse, și mai presus de toate, dedicare și respect față de toți clienții noștri.

Tehnologii inovatoare

Tehnologie de Înaltă Presiune (HPP)

Cea mai nouă și mai naturală metodă de păstrare a prospețimii alimentelor, care ne permite să eliminăm conservanții cu indicator E din rețetele produselor și să prelungim termenul de valabilitate al produselor cu 50%.

Instalație de Ozon

Purifică aerul din fabricile noastre. Pregătim produsele în aer curat, ca la munte, prevenind astfel contaminarea cu agenții patogeni.

Apă purificată prin osmoză

Apa potabilă utilizată în tehnologiile de producție, spălare și igienizare este obținută din foraje proprii și purificată în stația de tratare. După filtrarea mecanică, apa este supusă unui proces de filtrare prin osmoză inversă pentru purificare.

Linii moderne de producție și ambalare

Tranșare, feliere și ambalare pentru mezeluri și mâncăruri gata preparate, adaptate pentru comerțul internațional cu amănuntul (vidate, cu atmosferă controlată sau ambalaj skin).

Sistem modern cu ultraviolete

Asigurăm un nivel suplimentar de siguranță printr-un sistem modern UV-C, aplicat pe linia de ambalare a tuturor produselor.

Inovație

Încă de la început, am investit masiv în tehnologii inovatoare

Garanția Calității

Calitatea definește tot ceea ce facem și caracterizează întregul nostru portofoliu de produse. Nu facem niciodată compromisuri în ceea ce privește siguranța și calitatea produselor noastre, milioane de consumatori având încredere în noi și alegându-ne în fiecare zi datorită acestor criterii.

Investim în mod constant în tehnologii inovatoare, astfel încât să putem garanta întotdeauna o calitate excepțională. Acest lucru necesită timp și resurse, dar mai ales dedicare și respect pentru toți clienții noștri. Cris-Tim Grup respectă toate cerințele interne și externe de siguranță alimentară și de calitate, astfel încât să putem livra în mod constant produse de o calitate excelentă.

Sisteme de calitate implementate

ISO 22000:2018

Sistemul de management al siguranței alimentelor

ISO 14001:2015

Sistemul de management de mediu

ISO 9001:2015

Sistemul de management al calității

ISO 45001:2018

Sistemul de management al sănătății și securității la locul de muncă

BSCI

Standardul de responsabilitate socială

FSSC 22000

Sistemul de management al siguranței alimentelor

IFS Food, V7

Standardul de evaluare a conformității, International Featured Standard, versiunea 7

Principiile Kaizen

Procese interne pentru o mai mare eficacitate

Alte certificări

Indicație Geografică Protejată (IGP)

Certificare pentru Salamul de Sibiu

Produse Fără Gluten

Peste 60 de produse certificate de Asociația Română pentru Intoleranță la Gluten (ARIG)

Produse cu Etichetă Curată

80% din portofoliul de produse au Eticheta Curată

Sustenabilitate

Grupul Cris-Tim consideră calitatea produselor pe care le oferă ca fiind în strânsă legătură cu grija față de resursele naturale și este angajat în prevenirea poluării mediului și îmbunătățirea continuă a performanței de mediu prin conservarea resurselor naturale și atingerea performanțelor în tehnicile de minimizare a generării deșeurilor, limitarea utilizării substanțelor chimice dăunătoare, folosirea durabilă a apelor și utilizarea de surse de energie regenerabilă. Mai multe detalii găsiți aici.