Linii de Business

La baza grupului Cris-Tim stau câteva valori importante: grija pentru oameni, responsabilitatea, inovația, tradiția și calitatea. Oferim o gamă diversificată de produse alimentare, dar și de oportunități de business.

Suntem mândri de relația strânsă pe care o avem cu clienții nostri și suntem hotărâți să fim aproape de ei și de partenerii noștri mai departe, pentru a construi împreună viitorul pe care ni-l dorim.

Brandurile noastre activează în patru linii de business, fiecare dintre acestea având aceeași misiune – de a conecta comunitățile din jurul nostru la experiențe gastronomice unice îmbinând plăcerea gustului cu nutriția echilibrată și sănătoasă.

Mezeluri

Liderul pieței din România (volum și valoare)
Brandurile noastre: Cris-Tim, Obrăjori, Matache Macelaru’, Csárdás & Alpinia

FABRICA RECUNOȘTINȚA

Fabrica Recunoștința din Filipeștii de Pădure, județul Prahova, este adevăratul motor al grupului nostru. Cu o secție de producție modernă de 60000 de metri pătrați, este cea mai importantă investiție din zonă și una dintre cele mai moderne fabrici de mezeluri din România.

 

secții de producție:
  1. Fiert-Afumate – se produc toate produsele fiert-afumate, inclusiv celebrul Salam Săsesc.
  2. Crud-Uscate – se produc salamuri, specialități și Salamul IGP Sibiu.
  3. Specialități – se acoperă o gamă variată de mezeluri.
  4. Catering – se produce gama de mâncăruri preparate: grătare și bechamel.

 

 Facilități moderne:
  • Instalația de dezosare pentru carnea proaspătă utilizată în producție.
  • Camera de feliere pentru toate tipurile de mezeluri.
  • Depozitul cu sistem Warehouse Management System, implementat pentru o livrare fără cusur.
  • Cel mai mare depozit privat din România, pentru materii prime, cu depozitare prin congelare termică.
  • Grupul de cogenerare cu gaze naturale pentru producerea de abur tehnologic și gaz.
  • Stația de tratare a apelor reziduale.
  • Laboratorul modern de analize fizico-chimice și microbiologice.
  • Sistem de panouri solare de 3 MW instalat pentru a reduce costurile energetice și impactul asupra mediului.

 

Fabrica din Măgureni

Cea de-a doua fabrică se află la Măgureni, o unitate modernă achiziționată în 2017. Fabrica din Măgureni are trei secții de producție: Fiert-Afumate, Crud-Uscate și Specialități, având o suprafață de 6000 de metri pătrați.

 

Facilități moderne:
  • Depozit de fabrică cu sistem Warehouse Management System.
  • Grup de cogenerare cu gaze naturale pentru producerea de abur tehnologic și gaz.
  • Stație de tratare a apelor reziduale.
  • Sistem de panouri solare de 0,5 MW instalat pentru a reduce costurile energetice și impactul asupra mediului.

Ready Meal

 

Ready Meal este a doua cea mai importantă linie de afaceri a grupului nostru.
Primul nostru centru de producție din București a fost inaugurat în 2004, fiind extins în 2016.
În același an, a fost deschisă o nouă fabrică în Filipeștii de Pădure, judeţul Prahova.
Consumatorii pot alege dintr-o gamă variată de produse: de la salate, grătare și mâncăruri gătite (preparate după rețete internaționale și locale), până la produse pentru vegetarieni.

 

Fabrica din București:

  • Aici producem salate și mâncăruri gătite.
  • Gătim ca acasă, iar produsele nu sunt pasteurizate, ci proaspete și gustoase.
  • Producția medie zilnică este de 14 tone.

 

Fabrica din Filipeștii de Pădure:

  • Aici producem gama de grătare și bechamel.
  • Folosim sisteme de mașini automatizate pentru gătit și grătar.
  • Avem utilaje automatizate moderne pentru cântărirea și porționarea exactă a cantității de produse finite.
  • Producția medie zilnică este de 6 tone.

Produse lactate

 

ECOFERM este una dintre cele mai moderne ferme din România, formată din ferma agricolă, ferma vegetală, ferma de animale și fabrica de producție. Este situată în Boldești Scăeni, județul Prahova, într-o zonă fertilă și ferită de poluare.

 

Ferma vegetală:

  • Hrana văcuțelor este asigurată 100% de ferma noastră vegetală. Însămânțăm terenurile cu grâu, orz, porumb, lucernă și triticale (cereale). Terenurile cultivate sunt fertilizate numai cu îngrășăminte naturale. Anual, producem aproximativ 16000 de tone de cereale pe o suprafață de peste 1300 de hectare.

Ferma animală:

  • Deţinem 1980 vaci, rasa Holstein (recunoscute mondial pentru calitatea laptelui) care produc în medie 12000 de tone de lapte pe an.
  • Pentru a da cel mai delicios lapte, văcuțele nu ratează nicio zi în spa-ul lor preferat: grajduri moderne, cu muzică clasică, aparate de masaj, dușuri, saltele de odihnă și sistem de ventilație automat.
  • Fiecare văcuță are un pașaport propriu digitalizat, care stochează informații despre data nașterii, arborele genealogic din care face parte, lactații și naștere.

 Fabrica de producție:

  • Unitate de prelucrare a laptelui crud – cu o capacitate de 60 tone/zi .
  • Secție de produse lactate acidofile – cu o capacitate de 30 tone/zi
  • Secție de brânzeturi (brânzeturi, cașcaval și mozzarella) – cu o capacitate de prelucrare de 30 tone/zi.

 Investiții și modernizare:

  • Sistem de producție automatizat implementat pentru creșterea producției la 60 de tone/zi.
  • Sistem de panouri solare de 0,5 MW instalat pentru a reduce costurile energetice și impactul asupra mediului.