Linii de
La baza grupului Cris-Tim stau câteva valori importante: grija pentru oameni, responsabilitatea, inovația, tradiția și calitatea. Oferim o gamă diversificată de produse alimentare, dar și de oportunități de business.
Suntem mândri de relația strânsă pe care o avem cu clienții nostri și suntem hotărâți să fim aproape de ei și de partenerii noștri mai departe, pentru a construi împreună viitorul pe care ni-l dorim.

Mezeluri
Mezelurile noastre proaspete și gustoase sunt preparate și pregătite în fabrica Recunoștința, din Filipeștii de Pădure, județul Prahova. Fabrica Recunoștința are o suprafață de 15.000 mp și 900 de angajați, fiind cea mai importantă investiție din zonă și una dintre cele mai moderne fabrici de mezeluri din România. Capacitatea de producție este de 150 tone/zi, iar echipamentele noastre respectă toate normele UE. De asemenea, avem și un laborator de cercetare dotat cu cele mai performante echipamente.
Știm că resursele naturale sunt foarte prețioase. De aceea, am investit într-o stație de epurare a apei și am încheiat un parteneriat cu Genesis Biopartner pentru furnizarea de abur tehnologic obținut din surse regenerabile.
Lactatele Mugura
La prepararea produselor Mugura se folosește doar lapte de la văcuțele din ferma proprie, fără a colecta de la alți producători și fără adaos de lapte praf! Văcuțele sunt mulse printr-un sistem automatizat, iar laptele nu ia contact cu aerul sau personalul nostru și pleacă direct prin conducte către într-un tanc de răcire de 20.000 litri apoi se transferă în continuare tot prin conducte spre mica noastră fabrică pentru a fi folosit în prepararea produselor Mugura cu Etichetă Curată!
Gama Mugura include:
• Lapte • Chefir • Sana • Lapte Bătut • Iaurturi • Brânzeturi • Smântână • Unt • Cașcaval


Ready Meal
Mâncarea noastră îi ajută pe români să câștige timp și să se bucure de gustul meselor pregătite „acasă”. Componenta de ready meal este o extensie importantă a Grupului nostru. Mulți dintre clienții noștri își doresc să aibă mai mult timp la dispoziție pentru cei dragi sau pentru alte lucruri importante; astfel, oferta noastră și-a găsit un loc firesc pe piață.
Produsele noastre se găsesc acum în majoritatea hypermarket-urilor sau supermarket-urilor din ţară.
Magazine & Distribuţie proprie
Lanțul nostru de magazine s-a dezvoltat pentru ca toți cumpărătorii să ne poată vizita acasă. Fiecare locație a fost aleasă cu grijă, la fel ca oferta de produse pentru clienții noștri.
Toți cei care ne calcă pragul găsesc în vitrinele noastre produse de calitate Cris-Tim la prețuri de fabrică. Ne puteți găsi ușor după adresa fiecărui magazin Cris-Tim din București și Ploiești.


Casa Timiș – ospitalitate
Casa Timiș
Construită în 1925 în stil Neo-Românesc de către unul dintre discipolii renumitului arhitect Ion Mincu, Casa Timiș se află la numai 80 de km de București, pe Drumul Vinului, în regiunea Dealu Mare, cunoscută și ca patria vinului roșu. Fiind la bază o afacere de familie, Casa Timiș oferă o energie specială și o legătură cu natura pură, izvorâte din terroir-ul ce înconjoară întreaga proprietate.
Casa Timiș poate găzdui 600 de oaspeți, având 10 camere și 4 zone de restaurant, atât cu bucătărie tradițională românească gourmet, cât și mediteraneană, “Veranda dintre Vii”, o terasă, o cramă și un salon de evenimente ce se adresează atât celor care caută momente de liniște și reconectare cu natura, cât și celor care vor să organizeze evenimente unice private, culturale și coporate, oferind experiențe personalizate și un sentiment unic de acasă.
Unicitatea microclimatului, similar celui din zonele Bordeaux și Toscana, combinat cu bucătăria rafinată care celebrează ingredientele locale și de sezon, confortul oferit de dotările moderne și de spațiile de divertisment, precum și pasiunea investită în acest proiect, recomandă Casa Timiș drept o adevărată oază de liniste si pace, de reconectare cu natura, un loc de poveste si de povestit. Aici puteți găsi o multitudine de experiențe multisenzoriale care cu siguranță vor depăşi orice așteptări, fiind un adevărat exemplu de ospitalitate românească.
Casa Timiș – Vie. Vin. Viață
Podgoria Casa Timiș
În spatele fiecărui simbol se află o poveste, iar povestea noastră începe în 2005, în zona Dealu Mare. De la început ne-am dorit ca vinurile noastre să fie expresia unică a timpului, a locului și a oamenilor care, alături de noi, îngrijesc cu dăruire via din primăvară până în iarnă. Povestea noastră este despre pasiune și atenție la detalii, despre soare și vânt, despre boabele de struguri care reflectă specificul solului și zona în care cresc.
Am început prin alegerea celui mai bun terroir din România, Dealu Mare, mai exact Ceptura, o zonă cu un microclimat similar celui din regiunile Bordeaux și Toscana. Aici strugurii se bucură de soare cu 14 zile mai mult decât în alte regiuni din țară, ceea ce le conferă o aromă și dulceață unice.
Via se întinde pe 60 ha, cu varietăți de soiuri românești și internaționale: Fetească neagră, Tămâioasă românească, Fetească albă, Cabernet Sauvignon, Muscat Ottonel, Cabernet Franc, Chardonnay și Sauvignon Blanc.
Procesul de vinificație a început în 2013 când am decis să creăm trei cupaje ce au format trei tipuri de vin cu adevărat distincte: Cabernet Sauvignon & Fetească Neagră, Tămâioasă Românescă & Fetească Albă și Cabernet Sauvignon & Fetească Neagră rosé. Am decis să maturăm vinul într-un loc special: Tunelul Regelui de la Sinaia unde energia munților, temperatura și umiditatea constante sunt factori decisivi pentru întregul proces.
Obiectivul nostru este să reprezentăm cu mândrie pretutindeni în lume terroir-ul românesc și specificul acestuia, varietățile locale de struguri și măiestria în arta vinificării.


Clinica Eliade
Medicină integrativă
Promovăm şi oferim un concept inovativ de medicină integrativă, în simbioză cu medicina tradițională, pentru a oferi pacienților noştri, un sistem medical holistic de prevenție, evaluare şi tratament personalizat, ce vizează cauza problemelor, într-un mod natural şi non-invaziv. Ne dorim să contribuim la o lume mai sănătoasă, să educăm publicul astfel încât să conştientizeze complexitatea ființei umane şi diversele modalități holistice de tratare, care îl pot face maestrul propriei sănătăți.
Suntem prezenți aici pentru dumneavoastră, cu profesionalism, umanitate, compasiune, respect, discreție, colaborare şi dedicare deplină. Ne dorim să devenim alegerea numărul unu al celor care înteleg şi îşi doresc să obțină o stare de sănătate deplină şi nu numai, în absența afecțiunilor.
Oferim celor ce ne aleg o paletă de tratamente şi terapii medicale holistice, puse în valoare de către o echipa de medici şi terapeuți de cel mai înalt nivel de profesionalism şi cele mai performante echipamente în domeniul medicinei integrative.
Ne dorim să fim cei mai buni parteneri pentru dumneavoastră în procesul de transformare şi vindecare.
SENSCONSTRUCT – Construcţii civile și industriale
O construcție nu este un zid, este o arhitectură complexă care presupune, în egală măsură, știință exactă și creativitate. Are un scop și funcții bine definite, dar are și suflet. Pe măsură ce Cris-Tim s-a dezvoltat, au urmat proiecte mari și complexe, unite sub umbrela Sensconstruct:
- Fabrica Recunoștința din Filipeștii de Pădure
- Sediul central din Bd. Bucureștii Noi, sector 1
- Depozitul central din Mogoșoaia și depozitele din țară
- Fabrica de lactate EcoFerm, silozurile și grajdul pentru văcuțele de lapte


Ferma EcoFerm
De la primele 100 de văcuțe în 2008, am ajuns astăzi la un număr de 1.700 de văcuțe rasa Holstein, dintre care 750 adulte, care produc în medie 35 litri de lapte/ zi.
Văcuțele sunt cazate în adăposturi de tip semi-deschis, care respectă condițiile moderne de bunăstare și creștere, prevăzute cu sisteme de cazare tip cușetă, cu saltele de odihnă confecționate dintr-o combinație de materiale speciale astfel încât să confere confortul optim. Mai mult, adăposturile sunt dotate cu sisteme de ventilație automatizate, care mențin în perioadele de variații termice extreme o temperatură placută și constantă.
Fiecare văcuță are un pașaport propriu digitalizat, care stochează informații despre data de naștere, arborele genealogic din care face parte, lactații, naștere, astfel încât știm în fiecare moment în detaliu starea lor. Laptele este colectat în mod automat într-un tanc de stocare de 20.000 litri, care îl răcește și menține la temperatura de 4 grade C fiind ulterior pompat către fabrica de procesare printr-un sistem de conducte. Atât instalația de muls, cât și tancul de stocare și instalația de pompare sunt prevazute cu sisteme automatizate de igienizare.