Linii de
business

La baza grupului Cris-Tim stau câteva valori importante: grija pentru oameni, responsabilitatea, inovația, tradiția și calitatea. Oferim o gamă diversificată de produse alimentare, dar și de oportunități de business.

Suntem mândri de relația strânsă pe care o avem cu clienții nostri și suntem hotărâți să fim aproape de ei și de partenerii noștri mai departe, pentru a construi împreună viitorul pe care ni-l dorim.

Mezeluri

Mezelurile noastre proaspete și gustoase sunt preparate și pregătite în fabrica Recunoștința, din Filipeștii de Pădure, județul Prahova. Fabrica Recunoștința are o suprafață de 15.000 mp și 900 de angajați, fiind cea mai importantă investiție din zonă și una dintre cele mai moderne fabrici de mezeluri din România. Capacitatea de producție este de 150 tone/zi, iar echipamentele noastre respectă toate normele UE. De asemenea, avem și un laborator de cercetare dotat cu cele mai performante echipamente.

Știm că resursele naturale sunt foarte prețioase. De aceea, am investit într-o stație de epurare a apei și am încheiat un parteneriat cu Genesis Biopartner pentru furnizarea de abur tehnologic obținut din surse regenerabile.

Lactatele Mugura

De la semănarea câmpurilor până la creșterea văcuțelor de lapte, produsele noastre ajung pe mesele românilor direct de la fabrica de lapte „Mugura”. Fabrica are o capacitate de până la 15.000 de litri de lapte pe zi și este dotată cu echipamente moderne, respectând standardele calității și igienei.

Calitatea laptelui este garantată, provenind numai de la văcuțele crescute în fermă și hrănite cu furaje produse tot de noi.

Gama Mugura include:
• Sana • Sana de băut • Iaurt cu fructe• Iaurt • Iaurt de băut • Iaurt grecesc • Lapte bătut • Smântână

Ready Meal

Mâncarea noastră îi ajută pe români să câștige timp și să se bucure de gustul meselor pregătite „acasă”. Componenta de ready meal este o extensie importantă a Grupului nostru. Mulți dintre clienții noștri își doresc să aibă mai mult timp la dispoziție pentru cei dragi sau pentru alte lucruri importante; astfel, oferta noastră și-a găsit un loc firesc pe piață.

Produsele noastre se găsesc acum în majoritatea hypermarket-urilor sau supermarket-urilor din ţară.

Magazine & Distribuţie proprie

Lanțul nostru de magazine s-a dezvoltat pentru ca toți cumpărătorii să ne poată vizita acasă. Fiecare locație a fost aleasă cu grijă, la fel ca oferta de produse pentru clienții noștri.

Toți cei care ne calcă pragul găsesc în vitrinele noastre produse de calitate Cris-Tim la prețuri de fabrică. Ne puteți găsi ușor după adresa fiecărui magazin Cris-Tim din București și Ploiești.

Ferma EcoFerm

Înconjurată de dealurile verzi și senine din Boldești Scăieni, județul Prahova, într-o zonă fertilă și ferită de poluare, EcoFerm este una dintre cele mai moderne ferme agricole din România.

La fermă se găsesc în acest moment 2500 de văcuțe din rasa Montbeliarde și Holstein, cunoscute pentru calitatea și gustul laptelui. Furajele sunt produse integral în fermă, toate terenurile sunt în cursul certificării eco, iar în ultimii 4 ani au fost fertilizate numai cu îngrășământ natural.

EcoFerm înseamnă pe lângă ferma de cereale, cea de vaci şi fabrica de lactate, culturi de viţă de vie şi un iaz piscicol.

Casa Timiș – Vie, vin și optitalitate

Podgoria Ceptura
Podgoria a fost plantată în anul 2010 în Ceptura, zonă cu tradiție pentru fabricarea vinului. Aici se găsește cel mai bun sol pentru Feteasca Neagră, din care se obține un vin cu aromă de stafide negre. Podgoria mai include și alte două soiuri românești cunoscute, Tămâioasa Românească și Feteasca Albă.

Casa Timiș
Unicitatea microclimatului, similar celui din zonele Bordeaux și Toscana, combinat cu bucătăria rafinată care celebrează ingredientele locale și de sezon, comfortul oferit de dotările moderne și de spațiile de divertisment, precum și pasiunea investită în acest proiect, recomandă Casa Timiș drept o adevărată stațiune de vinificație. Aici puteți găsi o multitudine de experiențe multisenzoriale care pot și cu siguranță depășesc orice așteptări – un adevărat exemplu de ospitalitate românească.

SENSCONSTRUCT – Construcţii civile și industriale

O construcție nu este un zid, este o arhitectură complexă care presupune, în egală măsură, știință exactă și creativitate. Are un scop și funcții bine definite, dar are și suflet. Pe măsură ce Cris-Tim s-a dezvoltat, au urmat proiecte mari și complexe, unite sub umbrela Sensconstruct:

  • Fabrica Recunoștința din Filipeștii de Pădure
  • Sediul central din Bd. Bucureștii Noi, sector 1
  • Depozitul central din Mogoșoaia și depozitele din țară
  • Fabrica de lactate EcoFerm, silozurile și grajdul pentru văcuțele de lapte
Meniu