Chiflă cu Salam Săsesc

Acasă > Rețete > Sendviș > Chiflă cu Salam Săsesc

Descoperă o reţetă delicioasă de sendviș cu Salam Săsesc Picant, plin de savoare!

Dificultate: ușor

Durata: 15-20 min.

Ingrediente:

• 1 chiflă cu semințe de mac, tăiată pe din două
• Salată verde
• Felii subțiri de roșii
• Felii subțiri de ceapă roșie
• Felii de Salam Sasesc Picant
• Felii de cașcaval afumat
• Felii de castraveți murați sau proaspeți, în funcție de preferințe
• Oțet balsamic (opțional)
• Ulei de măsline (opțional)
• Sare și piper, după gust

Reţeta ta în câţiva paşi simpli:

1. Pregătirea ingredientelor:
• Spălați și uscați frunzele de salată verde.
• Tăiați roșiile și ceapa roșie în felii subțiri.
• Împărțiți chifla în două și așezați-o pe o suprafață de lucru.
2. Realizarea sandvișului: a. Așezați frunzele de salată verde pe jumătatea de jos a chiflei, astfel încât să acopere baza. b. Adăugați feliile de roșii peste salată, apoi cele de ceapă roșie. c. Plasați feliile de Salam Sasesc peste legume. d. Așezați feliile de cașcaval afumat pe deasupra. e. Adăugați felii de castraveți pe stratul de cașcaval.
3. Opțional, puteți adăuga puțin oțet balsamic, puțin ulei de măsline sau puțină maioneză peste ingredientele din sandviș pentru a intensifica gustul.
4. Închideți sandvișul cu cealaltă jumătate a chiflei.
5. Opțional, puteți servi sandvișul așa cum este sau îl puteți înfășura în hârtie de copt pentru a-l lua cu voi sau pentru a-l servi ca un pachet de prânz.

S-ar putea să-ți mai placă și…