Baghetă cu Salam Săsesc

Acasă > Rețete > Sendviș > Baghetă cu Salam Săsesc

Acum vă puteți bucura de o baghetă delicioasă cu Salam Săsesc. Este o opțiune excelentă pentru un mic dejun sau pentru o gustare rapidă.

Dificultate: ușor

Durata: 15-20 min.

Ingrediente:

• 1 baghetă (aproximativ 250g)
• 100g de Salam Săsesc, tăiat felii subțiri
• 25g de unt sau maioneză
• 100g de telemea de vacă (sau alt tip de brânză de vacă)
• 100g de vânătă coaptă
• 100g de ardei copt
• Un mânunchi de frunze proaspete de busuioc

Reţeta ta în câţiva paşi simpli:

1. Pregătirea ingredientelor:
• Tăiați bagheta pe lung, astfel încât să aveți două părți egale.
• Tăiați feliile subțiri de vânătă coaptă și ardei copt.
• Spălați și uscați frunzele de busuioc.
2. Realizarea sandvișului: a. Începeți cu prima jumătate a baghetei și ungeți-o uniform cu unt sau maioneză. b. Așezați feliile de salam pe stratul de unt sau maioneză. c. Plasați feliile de telemea de vacă peste salam. d. Adăugați feliile de vânătă coaptă și ardeiul copt deasupra brânzei. e. Acoperiți ingredientele cu frunze proaspete de busuioc.
3. Închideți sandvișul cu cealaltă jumătate a baghetei.
4. Tăiați bagheta în porții mai mici, astfel încât să fie ușor de servit și de savurat.

S-ar putea să-ți mai placă și…