Crenvurști Polonezi
Crenvurști Polonezi Cris-Tim sunt frații mai mari ai crenvurștilor. Fierți și afumați, sunt alegerea ideală pentru o masă copioasă.

Crenvurști Polonezi Cris-Tim sunt frații mai mari ai crenvurștilor. Fierți și afumați, sunt alegerea ideală pentru o masă copioasă.
Gramaj: vrac.
Ingrediente: carne de pui, apă, slănină, carne de porc, piele de pui, sare, proteină din lapte, condimente şi extracte de condimente, stabilizatori (difosfaţi, citraţi de sodiu), dextroză, arome naturale, antioxidant (acid ascorbic), proteină animală de porc, usturoi, nucsoară, aromă naturală de fum, colorant (extract de ardei rosu, carmine), conservant (acetat de sodiu, nitrit de sodiu). Produsul poate conține urme de: ţelină, muştar, lactoză. Produs in membrana artificiala comestibila.
Valori nutritionale medii per 100g produs:
Valoare energetica: 921 Kj/ 222 Kcal
Grasimi: 18.88g
Din care acizi grasi saturati: 6.43g
Glucide: 0.83g
Zaharuri: 0.5g
Proteine: 11.83g
Sare: 2.2g
Termen de valabilitate: 28 de zile
Conditii de pastrare: 5-8 ° C
Aromele artificiale sunt substanțe aromatizante obținute din materii prime vegetale sau animale, prin procese fizice, microbiologice sau enzimatice. Ele pot fi utilizate fie în stare naturală, fie prelucrate pentru consumul uman, dar nu pot conține substanțe aromatizante naturale.
Monoglutamatul de sodiu sintetic este folosit în foarte multe alimente ca potențiator de aromă, aprobat în UE ca aditiv alimentar sub codul E621. Monoglutamatul de sodiu (E 621) se dozează în anumite limite astfel încât la o rație alimentară normală, doza zilnică acceptata să nu depășească 0.15 g/kcorp.
Amidonul se regăsește în preparatele din carne datorită proprietății sale de a reține apă având rol de agent de îngroșare.
Peste 80 de produse din portofoliul Cris-Tim sunt certificate Gluten Free de către Asociația Româna pentru Intoleranță la Gluten (ARIG). Acest lucru înseamnă că produsele pe care apare simbolul Spicului Tăiat sunt făcute într-un mediu controlat, pe o linie dedicată, din ingrediente care, la rândul lor, sunt fără gluten.
Colorant natural ce asigură menținerea culorii produsului. Se extrage dintr-o sursă naturală comestibilă și asigură culoarea produsului.
Ajută la păstrarea gustului, mirosului și valorii nutriționale a produsului. Încetinește râncezirea grăsimilor din produs și întârzie efectul nedorit de pierdere a culorii naturale rozalii a cărnii.
Fac posibilă menținerea stării fizico-chimice a produsului. Omogenizează ingredientele, oferă o textură fină și suculență. Ajută la menținerea culorii preparatelor din carne și stabilizarea grăsimilor.
Amidonul se regăsește în preparatele din carne datorită proprietății sale de a reține apă având rol de agent de îngroșare.
Peste 80 de produse din portofoliul Cris-Tim sunt certificate Gluten Free de către Asociația Romana pentru Intoleranta la Gluten (ARIG). Acest lucru înseamnă că produsele pe care apare simbolul Spicului Tăiat sunt făcute într-un mediu controlat, pe o linie dedicată, din ingrediente care, la rândul lor, sunt fără gluten.