Rulouri cu Crenvurști Porc Extra Cris-Tim

Home > Rețete > Patiserie > Rulouri cu Crenvurști Porc Extra Cris-Tim

Acești crenvurști în aluat sunt perfecți pentru o gustare rapidă sau ca aperitiv la o petrecere. Încearcă reţeta şi impresionează-ţi familia şi prietenii.

Dificultate: ușor-mediu

Durata: 30-40 min.

Ingrediente:

• 8 Crenvurști Porc Extra Cris-Tim
• 1 foaie de aluat crescut (găsită în magazinele de alimente sau poți să o prepari singur folosind o rețetă pentru aluat dospit)
• 1 ou (pentru a unge aluatul)
• Sare (opțional)
• Semințe de susan (opțional)

Reţeta ta în câţiva paşi simpli:

1. Preîncălzește cuptorul la 180°C și pregătește o tăviță de copt sau o tavă de pizza, pe care o poți acoperi cu hârtie de copt.
2. Taie foaia de aluat în 8 dreptunghiuri egale.
3. Ia fiecare crenvurst de Porc Extra Cris-Tim și înfășoară-l într-un dreptunghi de aluat. Începe de la un capăt al dreptunghiului și rulează crenvurstul în aluat până la celălalt capăt. Asigură-te că marginile aluatului sunt bine sigilate.
4. Pune crenvurștii înfășurați în aluat pe tava de copt, cu partea închisă în jos pentru a preveni desfăcerea în timpul coacerii.
5. Bate oul și unge crenvurștii în aluat cu acesta. Poți presăra și puțină sare sau semințe de susan deasupra pentru un plus de gust și textură.
6. Coace în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 15-20 de minute sau până când aluatul devine frumos aurit și pufos, iar crenvurștii sunt fierți în interior.
7. Scoate-i din cuptor și lasă-i să se răcească puțin înainte de a-i servi. Poți să-i servești cu ketchup, muștar sau alte sosuri preferate.

S-ar putea să-ți mai placă și…