Gustări de Halloween cu Crenvurști de pui Obrăjori

Home > Rețete > Patiserie > Gustări de Halloween cu Crenvurști de pui Obrăjori

”Mumiile” simpatice și delicioase din crenvurști vor fi un succes la petrecerile de Halloween dar nu numai atunci. Ele sunt distractive de preparat și delicioase de mâncat!

Dificultate: ușor

Durata: 30-40 min.

Ingrediente:

• 3 pachete de Crenvurști de pui Obrajori
• 1 pachet de aluat dospit cumpărat din magazin sau aluat dospit făcut în casă (aproximativ 500g)
• Muștar sau ketchup pentru ochi

Reţeta ta în câţiva paşi simpli:

1. Preîncălziți cuptorul la temperatura specificată pe ambalajul aluatului dospit sau la 180°C.
2. Desfășurați aluatul dospit pe o suprafață curată și presărați cu puțină făină pentru a preveni lipirea. Tăiați aluatul în benzi subțiri, de aproximativ 1-2 cm lățime. Acestea vor fi “bandajele mumiei”.
3. Înfășurați fiecare crenvurst în fâșii de aluat. Lăsați un mic spațiu deasupra pentru a crea aspectul de cap al ”mumiei”.
4. Puneți ”mumiile” de Crenvurști de pui Obrăjori pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, asigurându-vă că spațiul dintre ele este suficient pentru a nu se lipi în timpul coacerii.
5. Coaceți ”mumiile” în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 12-15 minute sau până când aluatul devine auriu și crescut, iar crenvurștii sunt încălziți în interior.
6. După ce ”mumiile” de crenvurști sunt scoase din cuptor și s-au răcit ușor, puteți realiza ochii. Folosiți muștar sau ketchup pentru a crea ochii pe fiecare ”mumie”. Puteți face ochi mari sau mici, în funcție de preferințele dvs.
7. Serviți mumiile de crenvurști calde, alături de ketchup și muștar.
Aceste ”mumii” de crenvurști vor fi un succes la petrecerile de Halloween și nu numai atunci. Ele sunt distractive de preparat și delicioase de mâncat!

S-ar putea să-ți mai placă și…