Familia Timiș a donat 300.000 euro în cadrul teledonului „Români împreună‟

Familia Timiș, deținătoarea Grupului Cris-Tim, a donat 300.000 euro, în cadrul teledonului „Români împreună‟, pentru utilarea secţiilor ATI cu echipamente și aparatură medicală

Una dintre valorile grupului Cris-Tim a fost, încă de la înființare, grija pentru oameni, astfel că suntem mândri de implicarea noastră alături de Fundaţia Mereu Aproape în dotarea cu echipamente și aparatură medicală a secțiilor ATI din toată țara. Cristina Timiș, vicepreședintele grupului Cris-Tim, a anunțat, în cadrul Teledonului „Români Împreună”, sponsorizarea cu 300.000 de euro pentru această cauză.

Rezultatele obținute în urma acestei acțiuni sunt extraordinare.

În  urma donaţiilor, zeci de mii de echipamente de protecţie au plecat deja spre Spitalele Judeţene din Suceava (48.000 de măști), regiunea cea mai grav afectată de COVID-19, Deva (25.000 de măști) şi Botoşani (25.000 de măști). Fundaţia Mereu Aproape va distribui, în total, în perioada următoare, peste 350.000 de măşti, 250.000 de halate şi 20.000 de combinezoane către spitalele care au nevoie urgentă de sprijin.

S-a demarat achiziţionarea a 60 de aparate de ventilaţie, destinate cazurilor grave de COVID-19, aparate ce pot fi folosite atât pentru adulţi, cât şi pentru copii, precum și a două staţii ATI complet utilate. Una dintre cele două staţii ATI complet utilate va ajunge la Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova, iar cea de-a doua, la Spitalul de Urgenţă din Timişoara. Componente ale acestor staţii, printre care dispozitive medicale complexe şi complete, care conţin şi pat multifunctional, dar şi ventilatoare, au fost deja trimise către cele două spitale.

Noi, Grupul Cris-Tim, suntem o companie româneasca cu o tradiție de peste 25 de ani și vom continua să fim alături de România și în aceste clipe de cumpănă. Credem cu tărie că solidaritatea și compasiunea sunt două aspecte-cheie pe care toți trebuie să le arătăm – de la simple ființe umane, la companii și alte instituții – pentru a ne putea baza unul pe celălalt și împreună să continuăm lupta pentru depășirea acestei perioade mult încercată.

Le mulțumim tuturor consumatorilor și partenerilor pentru încredere și îi încurajăm pe toți să facă în continuare astfel de gesturi. Îi felicităm, de asemenea, pentru implicare, pe Oscar Downstream, Lidl, Farmaciile Catena, Coca-Cola, Dedeman si pe toți cei care au răspuns la această inițiativă.

Împreună suntem mai puternici!