Salamul de Vară Cris-Tim este unul dintre cele mai iubite și mai consumate salamuri din România. Realizat dintr-un amestec de carne de porc și vită, fiert și dublu-afumat cu fum natural din lemn de fag, este potrivit atât pentru sandvișuri cât și pentru mese festive.
Salam de Vară
Salamul de Vară Cris-Tim este unul dintre cele mai iubite și mai consumate salamuri din România. Realizat dintr-un amestec de carne de porc și vită, fiert și dublu-afumat cu fum natural din lemn de fag, este potrivit atât pentru sandvișuri cât și pentru mese festive.
Salamul de Vară Uscat de la Cris-Tim este un produs de calitate superioară din carne de porc și vită. Fiert și dublu afumat cu fum natural din lemn de fag, stă la uscat 6 zile. Este o rețeta specială de salam de vara uscat, potrivit atât pentru sandvișuri cât și pentru platourile cu aperitive.
Salamul de Vară Uscat de la Cris-Tim este un produs de calitate superioară din carne de porc și vită. Fiert și dublu afumat cu fum natural din lemn de fag, stă la uscat 6 zile. Este o rețeta specială de salam de vara uscat, potrivit atât pentru sandvișuri cât și pentru platourile cu aperitive.