Salamul Bănățean Cris-Tim este un produs crud-uscat, preparat din carne de porc și vită, atent condimentat și afumat cu fum natural din lemn de fag. Este ideal pentru platourile cu aperitive, dar și pentru sandvișuri delicioase. Pentru 100 g de produs au fost folosite 127 g de carne.
Salam Crud-Uscat Feliat
Fineţea texturii şi gustul delicios al cărnii de porc alături de carnea de vită, fac din Salamul Sinaia de la Cris-Tim, un salam crud-uscat de referință, afumat cu fum natural din lemn de fag. Pentru 100 g de produs au fost folosite 125 g de carne.
Renumitul Salam de Sibiu IGP Cris-Tim este cel mai de seamă produs din categoria mezelurilor comercializate pe piaţa din România şi în piaţa externă. Face parte din categoria salamurilor crud-uscate, cu mucegai nobil, care în cursul procesului tehnologic nu suferă niciun fel de tratament termic (cum este fierberea) şi este supus unui proces de maturare continuă cu o durată aproximativă de 70 zile. Gustul deosebit şi consistenţa acestuia se datorează combinaţiei echilibrate de carne de porc cu condimente naturale, fumului din lemn de esenta tare cu care este afumat şi mucegaiului nobil la care este supus. Salam de Sibiu IGP Cris-Tim reprezintă alegerea ideală și plină de rafinament pentru mesele de sărbătoare, petreceri și evenimente. Gustul și tradiția fac din acest produs un etalon pentru industria de mezeluri din România. Iar certificarea IGP (indicație geografică protejată) este o recunoaștere a calității produsului.
Caserola Trio Pack de la Cris-Tim îți oferă o varietate de salamuri crud-uscate: Sinaia, Chorizo și Bănățean – perfecte pentru a pregăti un platou diversificat și gustos.