Salam de Vară

Salamul de Vară Cris-Tim este unul dintre cele mai iubite și mai consumate salamuri din România. Realizat dintr-un amestec de carne de porc și vită, fiert și dublu-afumat cu fum natural din lemn de fag, este potrivit atât pentru sandvișuri cât și pentru mese festive.

Gramaj: vrac.

Ingrediente: carne de porc, apă, slănină, carne de vită, condimente și extracte de condimente, proteină animală de porc, proteină din lapte, sare, stabilizatori (difosfați), dextroză, antioxidant (acid ascorbic), arome naturale, aromă naturală de fum, agent gelatinizant (caragenan), usturoi, colorant (carmine), conservant (nitrit de sodiu). Produsul poate conține urme de: țelină, muștar, lactoză.

Valori nutriționale medii per 100g produs:

Valoare energetică: 1103 kJ / 266 kcal

Grăsimi: 21,6 g din care

Acizi grași naturali: 8,5 g

Glucide: 1,7 g din care din care:

Zaharuri: 1,7 g

Proteine: 15,7 g

Sare: 2,12 g

Termen de valabilitate: 33 de zile.

Condiții de păstrare: 5-8°C