Salam de Sibiu IGP 100 g.

Renumitul Salam de Sibiu IGP Cris-Tim este cel mai de seamă produs din categoria mezelurilor comercializate pe piaţa din România şi în piaţa externă. Face parte din categoria salamurilor crud-uscate, cu mucegai nobil, care în cursul procesului tehnologic nu suferă niciun fel de tratament termic (cum este fierberea) şi este supus unui proces de maturare continuă cu o durată aproximativă de 70 zile. Gustul deosebit şi consistenţa acestuia se datorează combinaţiei echilibrate de carne de porc cu condimente naturale, fumului din lemn de esenta tare cu care este afumat şi mucegaiului nobil la care este supus. Salam de Sibiu IGP Cris-Tim reprezintă alegerea ideală și plină de rafinament pentru mesele de sărbătoare, petreceri și evenimente. Gustul și tradiția fac din acest produs un etalon pentru industria de mezeluri din România. Iar certificarea IGP (indicație geografică protejată) este o recunoaștere a calității produsului.

Gramaj: 100 g.

Ingrediente: carne de porc, slănină, sare, zaharuri (sirop de glucoză, dextroză, zahăr), condimente, antioxidant (ascorbat de sodiu), conservant (nitrit de sodiu), culturi starter. Produsul poate conține urme de: muștar, lapte și produse derivate.

Valori nutriționale medii per 100g produs:

Valoare energetică: 2053 kJ / 495 kcal

Grăsimi: 42 g din care

Acizi grași naturali: 17 g

Glucide: <0,2 g din care din care: Zaharuri: <0,2 g Proteine: 29 g

Sare: 4 g

Termen de valabilitate: 45 de zile.

Condiții de păstrare: 0-14°C