Reţeta ta în câţiva paşi simpli: 1. Pui apa la fiert și adaugi Crenvurștii din piept de pui Extra Cris-Tim în apă fiartă; acoperi bolul și îi lași 2-3 minute, după care îi scoți din apa fiartă.
2. Taie baghetele pentru hot dog pe jumătate, dar nu le despărți complet.
3. Poți să le prăjești ușor pe partea de tăiere, așezate cu miezul în jos, în tigaia încinsă sau pe grătar până când devin ușor crocante.
4. Fiecare baghetă despicată se unge mai întâi cu muștar și/sau ketchup sau cu dulceață picantă, apoi se așază frunze de salată verde, roșii, ridichi, inele de ceapă.
5. Pentru un plus de gust și textură, adaugă murături deasupra. Poți alege murături de tip castraveți murați sau gogonele, în funcție de preferințele tale.
6. Așază în lung câte un crenvurst fierbinte pe fiecare baghetă și adaugă sosuri picante, brânză rasă, verdețuri. La final, poți să adaugi dulceață picantă, ketchup și muștar după gust.
7. Închide hot dog-urile cu cealaltă jumătate de baghetă și servește-le calde.