Sendviș cu Cotlet Haiducesc Matache Măcelaru’

Acasă > Rețete > Sendviș > Sendviș cu Cotlet Haiducesc Matache Măcelaru’

Acest sandviș cu Cotlet Haiducesc Matache Măcelaru’ este o gustare delicioasă și rapidă. Puteți personaliza ingredientele și condimentele în funcție de preferințele dvs. Poftă bună!

Dificultate: foarte ușor

Durata: 10-15 min.

Ingrediente:

• 2 lipii sau felii de pâine pentru sandviș
• 4-6 felii de Cotlet Haiducesc Matache Măcelaru’ (sau cât doriți)
• 2 roșii, feliate subțire
• 100 g brânză (cheddar, mozzarella, gouda, după preferință), tăiată în felii
• Unt sau ulei pentru uns lipia (opțional)
• Opțional: condimente, cum ar fi piper proaspăt măcinat sau oregano

Reţeta ta în câţiva paşi simpli:

1. Dacă doriți, ungeți fiecare felie de lipie cu puțin unt sau ulei pe o față.
2. Așezați felia de lipie în sandwich maker, cu fața unsă în jos.
3. Așezați o felie de cotlet pe fiecare felie de lipie.
4. Adăugați felii de roșii peste șuncă.
5. Așezați feliile de brânză pe roșii.
6. Presărați piper proaspăt măcinat sau oregano (opțional).
7. Așezați cea de-a doua felie de lipie pe deasupra, cu partea unsă în sus.
8. Închideți sandwich makerul și lăsați-l câteva minute până când acesta se rumenește și brânza din interior se topește.
9. După ce sandvișul este gata, scoateți-l din sandwich maker cu grijă.
10. Lăsați-l să se răcească câteva momente pentru a evita să vă ardeți și apoi serviți-l cald.

S-ar putea să-ți mai placă și…