Sendviș Bărcuță cu Parizer Țărănesc cu Pui Cris-Tim

Acasă > Rețete > Sendviș > Sendviș Bărcuță cu Parizer Țărănesc cu Pui Cris-Tim

Rețeta de sendviș bărcuţă cu Parizer Ţărănesc cu Pui Cris-Tim este rapidă şi versatilă. O puteți personaliza după preferințe adăugând alte ingrediente, cum ar fi castraveți proaspeți, ceapă roșie, sau condimente precum piper sau oregano pentru a-i da un gust mai pronunțat.

Dificultate: ușor

Durata: 10-15 min.

Ingrediente:

• 4 felii de pâine (puteți folosi pâine albă, integrală, de secară, sau oricare alta preferată)
• 4 felii Parizer Țărănesc cu Pui Cris-Tim
• 1 mână de frunze proaspete de salată verde
• 2 lingurițe de maioneză sau muștar (opțional)
• Felii de roșii (opțional)
• Felii de castraveți murați (opțional)
• Sare și piper după gust

Reţeta ta în câţiva paşi simpli:

1. Începeți prin a pregăti toate ingredientele. Spălați și uscați frunzele de salată. Tăiați felii subțiri de roșii și castraveți, dacă doriți să le adăugați în sandviș.
2. Dacă doriți, întindeți un strat subțire de maioneză sau muștar pe fiecare felie de pâine.
3. Adăugați frunzele de salată verde peste stratul de maioneză sau de muștar sau, direct, pe fiecare felie de pâine.
4. Puneți o felie de Parizer Țărănesc cu Pui Cris-Tim peste frunzele de salată.
5. Pentru o aromă și prospețime suplimentară puteți să adăugați deasupra parizerului felii de roșii și castraveți.
6. Luați capetele de pe diagonala feliei de pâine și uniți-le la mijloc, iar în zona de suprapunere înfingeți o scobitoare și veți obține un sandviș în formă de bărcuță.
7. Serviți imediat și bucurați-vă de acest sandviș bărcuță cu Parizer Țărănesc cu Pui Cris-Tim și salată!

S-ar putea să-ți mai placă și…