Piadina cu Mușchi Țigănesc Cris-Tim

Acasă > Rețete > Gustări calde > Piadina cu Mușchi Țigănesc Cris-Tim

Această rețetă simplă pentru Piadina cu Mușchi Țigănesc Cris-Tim și cașcaval este o opțiune rapidă pentru a-ți începe o zi în forță sau pentru a lua o gustare hrănitoare și delicioasă în timpul zilei. Poți ajusta cantitățile de ingrediente în funcție de preferințele tale sau poți adăuga alte ingrediente, cum ar fi roșii, ardei sau măsline, pentru a o personaliza. Poftă bună!

Dificultate: ușor

Durata: ~15 min.

Ingrediente:

-2 piadine (le poți găsi la magazin sau le poți prepara acasă)
-150g Mușchi Țigănesc Cris-Tim feliat
-100g cașcaval ras
-1 lingură de ulei de măsline
-Oțet balsamic (opțional)
-Salată verde (opțional)

Reţeta ta în câţiva paşi simpli:

1.Preîncălzirea tigăii sau grătarului:
Încălzește o tigaie sau un grătar la foc mediu.
2.Încălzirea piadinelor:
Pune fiecare piadină pe tigaie sau pe grătar și las-o să se încălzească timp de 1-2 minute pe fiecare parte, până când devine ușor aurie și crocantă.
3.Asamblare:
Pe o parte a fiecărei piadine, distribuie feliile de Mușchi Țigănesc Cris-Tim.Presară cașcavalul ras deasupra mușchiului țigănesc.
4.Rumenește piadinile:
Plasează piadinile pe grătar sau într-o tigaie încălzită și acoperă-le cu un capac sau o folie de aluminiu. Lasă-le să se rumenească și să se topească cascavalul timp de aproximativ 2-3 minute, sau până când cașcavalul este topit și piadina este încălzită pe ambele părți.
5.Servire:
Scoate piadinile de pe tigaie sau grătar și pune-le pe un platou.
Dacă dorești, poți să adaugi un strop de oțet balsamic sau să servești piadinile cu o salată verde simplă alături.

S-ar putea să-ți mai placă și…