Panini Fresco cu Șuncă Piept Pui și mozzarella

Home > Rețete > Gustări calde > Panini Fresco cu Șuncă Piept Pui și mozzarella

Această rețetă ar trebui să vă ofere 4 panini delicioși cu Șuncă Piept Pui Cris-Tim. Puteți să-i savurați ca o gustare rapidă sau un prânz delicios.

Dificultate: ușor

Durata: 15-20 min.

Ingrediente:

• 4 chifle pentru panini sau baghete mici (aproximativ 200 g fiecare)
• 200 g de Șuncă Piept Pui Cris-Tim, felii subțiri
• 2 roșii mari, tăiate în felii subțiri
• 150 g de brânză (mozzarella sau altă brânză preferată), tăiată în felii
• Frunze proaspete de busuioc (după gust)
• 2 linguri (30 ml) de ulei de măsline
• Sare și piper, după gust

Reţeta ta în câţiva paşi simpli:

1. Preîncălziți un grătar sau un sandwich-maker la foc mediu.
2. Tăiați chiflele pentru panini pe jumătate pe orizontală, astfel încât să aveți partea de sus și partea de jos.
3. Pe partea de jos a fiecărei chifle, așezați feliile de șuncă, apoi feliile de roșii și felii de brânză.
4. Adăugați frunze de busuioc pe deasupra ingredientelor.
5. Condimentați cu sare și piper după gust.
6. Puneți partea de sus a chiflei peste ingredientele umplute, astfel încât să formați paninii.
7. Ungeți ușor partea de sus a chiflei cu ulei de măsline.
8. Grătarul sau sandwich-makerul ar trebui să fie deja încins. Așezați paninii pe grătar sau în sandwich-maker și presează-i ușor pentru a îi rumeni uniform.
9. Lasați paninii timp de aproximativ 4-6 minute sau până când sunt aurii și crocanți pe ambele părți și brânza este topită.
10. Scoateți paninii din grătar sau sandwich-maker și serviți-i imediat.

S-ar putea să-ți mai placă și…