Muschiul Azuga de la Cris-Tim este cea mai buna alegere cand vine vorba de energie si de gust desavarsit. Preparat din cotlet de porc, fiert si afumat, este atent condimentat si afumarea cu fum natural din lemn de fag.

Muschiul Azuga de la Cris-Tim este cea mai buna alegere cand vine vorba de energie si de gust desavarsit. Preparat din cotlet de porc, fiert si afumat, este atent condimentat si afumarea cu fum natural din lemn de fag.
Gramaj: 100 g.
Ingrediente: cotlet de porc, apă, sare, stabilizatori (trifosfați), dextroză, proteină animală de porc, antioxidant (ascorbat de sodiu), extracte de condimente, arome naturale, conservant (nitrit de sodiu). Produsul poate conține urme de: țelină, lapte, lactoză.
Valori nutriționale medii per 100g produs:
Valoare energetică: 400 kJ / 95 kcal
Grăsimi: 2,5 g din care
Acizi grași naturali: 1 g
Glucide: 0,9 g din care din care:
Zaharuri: 0,9 g
Proteine: 16,5 g
Sare: 2,18 g
Termen de valabilitate: 32 de zile.
Condiții de păstrare: 5-8°C
Dificultate: ușor
Durata: ~15 min.
Aromele artificiale sunt substanțe aromatizante obținute din materii prime vegetale sau animale, prin procese fizice, microbiologice sau enzimatice. Ele pot fi utilizate fie în stare naturală, fie prelucrate pentru consumul uman, dar nu pot conține substanțe aromatizante naturale.
Monoglutamatul de sodiu sintetic este folosit în foarte multe alimente ca potențiator de aromă, aprobat în UE ca aditiv alimentar sub codul E621. Monoglutamatul de sodiu (E 621) se dozează în anumite limite astfel încât la o rație alimentară normală, doza zilnică acceptata să nu depășească 0.15 g/kcorp.
Amidonul se regăsește în preparatele din carne datorită proprietății sale de a reține apă având rol de agent de îngroșare.
Peste 80 de produse din portofoliul Cris-Tim sunt certificate Gluten Free de către Asociația Româna pentru Intoleranță la Gluten (ARIG). Acest lucru înseamnă că produsele pe care apare simbolul Spicului Tăiat sunt făcute într-un mediu controlat, pe o linie dedicată, din ingrediente care, la rândul lor, sunt fără gluten.
Colorant natural ce asigură menținerea culorii produsului. Se extrage dintr-o sursă naturală comestibilă și asigură culoarea produsului.
Ajută la păstrarea gustului, mirosului și valorii nutriționale a produsului. Încetinește râncezirea grăsimilor din produs și întârzie efectul nedorit de pierdere a culorii naturale rozalii a cărnii.
Fac posibilă menținerea stării fizico-chimice a produsului. Omogenizează ingredientele, oferă o textură fină și suculență. Ajută la menținerea culorii preparatelor din carne și stabilizarea grăsimilor.
Amidonul se regăsește în preparatele din carne datorită proprietății sale de a reține apă având rol de agent de îngroșare.
Peste 80 de produse din portofoliul Cris-Tim sunt certificate Gluten Free de către Asociația Romana pentru Intoleranta la Gluten (ARIG). Acest lucru înseamnă că produsele pe care apare simbolul Spicului Tăiat sunt făcute într-un mediu controlat, pe o linie dedicată, din ingrediente care, la rândul lor, sunt fără gluten.