Bacon Plaka
Baconul Alpinia este ideal pentru micul dejun sau ca ingredient รฎn diverse preparate: pizza, paste sau mรขncฤruri tradiศionale.

Baconul Alpinia este ideal pentru micul dejun sau ca ingredient รฎn diverse preparate: pizza, paste sau mรขncฤruri tradiศionale.
Gramaj: vrac.
Ingrediente: piept de porc fฤrฤ ศorici, apฤ, carne de porc, proteinฤ din zer, corector de aciditate (lactat de sodiu), sare, stabilizatori (trifosfaศi, difosfaศi), antioxidant (eritorbat de sodiu), aromฤ de fum, conservant (nitrit de sodiu). Produsul poate conศine urme de: muศtar, lapte.
Valori nutriศionale medii per 100g produs:
Valoare energeticฤ: 871 kJ / 209 kcal
Grฤsimi: 14,3 g din care
Acizi graศi naturali: 6 g
Glucide: 4,4 g din care din care:
Zaharuri: 0,6 g
Proteine: 15,7 g
Sare: 2,15 g
Termen de valabilitate: 20 de zile.
Condiศii de pฤstrare: 5-8ยฐC
Aromele artificiale sunt substanศe aromatizante obศinute din materii prime vegetale sau animale, prin procese fizice, microbiologice sau enzimatice. Ele pot fi utilizate fie รฎn stare naturalฤ, fie prelucrate pentru consumul uman, dar nu pot conศine substanศe aromatizante naturale.
Monoglutamatul de sodiu sintetic este folosit รฎn foarte multe alimente ca potenศiator de aromฤ, aprobat รฎn UE ca aditiv alimentar sub codul E621. Monoglutamatul de sodiu (E 621) se dozeazฤ รฎn anumite limite astfel รฎncรขt la o raศie alimentarฤ normalฤ, doza zilnicฤ acceptata sฤ nu depฤศeascฤ 0.15 g/kcorp.
Amidonul se regฤseศte รฎn preparatele din carne datoritฤ proprietฤศii sale de a reศine apฤ avรขnd rol de agent de รฎngroศare.
Peste 80 de produse din portofoliul Cris-Tim sunt certificate Gluten Free de cฤtre Asociaศia Romรขna pentru Intoleranศฤ la Gluten (ARIG). Acest lucru รฎnseamnฤ cฤ produsele pe care apare simbolul Spicului Tฤiat sunt fฤcute รฎntr-un mediu controlat, pe o linie dedicatฤ, din ingrediente care, la rรขndul lor, sunt fฤrฤ gluten.
Colorant natural ce asigurฤ menศinerea culorii produsului. Se extrage dintr-o sursฤ naturalฤ comestibilฤ ศi asigurฤ culoarea produsului.
Ajutฤ la pฤstrarea gustului, mirosului ศi valorii nutriศionale a produsului. รncetineศte rรขncezirea grฤsimilor din produs ศi รฎntรขrzie efectul nedorit de pierdere a culorii naturale rozalii a cฤrnii.
Fac posibilฤ menศinerea stฤrii fizico-chimice a produsului. Omogenizeazฤ ingredientele, oferฤ o texturฤ finฤ ศi suculenศฤ. Ajutฤ la menศinerea culorii preparatelor din carne ศi stabilizarea grฤsimilor.
Amidonul se regฤseศte รฎn preparatele din carne datoritฤ proprietฤศii sale de a reศine apฤ avรขnd rol de agent de รฎngroศare.
Peste 80 de produse din portofoliul Cris-Tim sunt certificate Gluten Free de cฤtre Asociaศia Romana pentru Intoleranta la Gluten (ARIG). Acest lucru รฎnseamnฤ cฤ produsele pe care apare simbolul Spicului Tฤiat sunt fฤcute รฎntr-un mediu controlat, pe o linie dedicatฤ, din ingrediente care, la rรขndul lor, sunt fฤrฤ gluten.