Linii de Business

La baza grupului Cris-Tim stau câteva valori importante: grija pentru oameni, responsabilitatea, inovația, tradiția și calitatea. Oferim o gamă diversificată de produse alimentare, dar și de oportunități de business.

Suntem mândri de relația strânsă pe care o avem cu clienții nostri și suntem hotărâți să fim aproape de ei și de partenerii noștri mai departe, pentru a construi împreună viitorul pe care ni-l dorim.

Brandurile noastre activează în două linii de business, fiecare dintre acestea având aceeași misiune – de a conecta comunitățile din jurul nostru la experiențe gastronomice unice îmbinând plăcerea gustului cu nutriția echilibrată și sănătoasă.

Mezeluri

Liderul pieței din România (volum și valoare)
Brandurile noastre: Cris-Tim, Obrăjori, Matache Macelaru’, Csárdás & Alpinia

FABRICA RECUNOȘTINȚA

Fabrica Recunoștința din Filipeștii de Pădure, județul Prahova, este adevăratul motor al grupului nostru. Cu o secție de producție modernă de 60000 de metri pătrați, este cea mai importantă investiție din zonă și una dintre cele mai moderne fabrici de mezeluri din România.

 

secții de producție:
  1. Fiert-Afumate – se produc toate produsele fiert-afumate, inclusiv celebrul Salam Săsesc.
  2. Crud-Uscate – se produc salamuri, specialități și Salamul IGP Sibiu.
  3. Specialități – se acoperă o gamă variată de mezeluri.
  4. Catering – se produce gama de mâncăruri preparate: grătare și bechamel.

 

 Facilități moderne:
  • Instalația de dezosare pentru carnea proaspătă utilizată în producție.
  • Camera de feliere pentru toate tipurile de mezeluri.
  • Depozitul cu sistem Warehouse Management System, implementat pentru o livrare fără cusur.
  • Cel mai mare depozit privat din România, pentru materii prime, cu depozitare prin congelare termică.
  • Grupul de cogenerare cu gaze naturale pentru producerea de abur tehnologic și gaz.
  • Stația de tratare a apelor reziduale.
  • Laboratorul modern de analize fizico-chimice și microbiologice.
  • Sistem de panouri solare de 3 MW instalat pentru a reduce costurile energetice și impactul asupra mediului.

 

Fabrica din Măgureni

Cea de-a doua fabrică se află la Măgureni, o unitate modernă achiziționată în 2017. Fabrica din Măgureni are trei secții de producție: Fiert-Afumate, Crud-Uscate și Specialități, având o suprafață de 6000 de metri pătrați.

 

Facilități moderne:
  • Depozit de fabrică cu sistem Warehouse Management System.
  • Grup de cogenerare cu gaze naturale pentru producerea de abur tehnologic și gaz.
  • Stație de tratare a apelor reziduale.
  • Sistem de panouri solare de 0,5 MW instalat pentru a reduce costurile energetice și impactul asupra mediului.

Ready Meal

 

Ready Meal este a doua cea mai importantă linie de afaceri a grupului nostru.
Primul nostru centru de producție din București a fost inaugurat în 2004, fiind extins în 2016.
În același an, a fost deschisă o nouă fabrică în Filipeștii de Pădure, judeţul Prahova.
Consumatorii pot alege dintr-o gamă variată de produse: de la salate, grătare și mâncăruri gătite (preparate după rețete internaționale și locale), până la produse pentru vegetarieni.

 

Fabrica din București:

  • Aici producem salate și mâncăruri gătite.
  • Gătim ca acasă, iar produsele nu sunt pasteurizate, ci proaspete și gustoase.
  • Producția medie zilnică este de 14 tone.

 

Fabrica din Filipeștii de Pădure:

  • Aici producem gama de grătare și bechamel.
  • Folosim sisteme de mașini automatizate pentru gătit și grătar.
  • Avem utilaje automatizate moderne pentru cântărirea și porționarea exactă a cantității de produse finite.
  • Producția medie zilnică este de 6 tone.