Tarta Campionilor cu Șuncă de Curcan Obrăjori
Această rețetă de tartă cu Șuncă de curcan Obrăjori este perfectă pentru copii, putând fi consumată la micul dejun sau la una din mesele șau gustările de peste zi.
de rsimion | iul. 27, 2024
O mica creatură haioasă si delicioasă are îi va surprinde pe mititeii voștri! Această rețetă cu Salam de porc Obrăjori va captiva cu siguranță imaginația copiilor și va face din masa lor o experiență distractivă și gustoasă.
de rsimion | iul. 27, 2024
Această rețetă de tartă cu Șuncă de curcan Obrăjori este perfectă pentru copii, putând fi consumată la micul dejun sau la una din mesele șau gustările de peste zi.
de rsimion | iul. 27, 2024
Această rețetă de quesadilla este o opțiune delicioasă și ușor de pregătit pentru copii, cu o combinație savuroasă de Șuncă de pui Obrăjori, busuioc și brânză.Aromele artificiale sunt substanțe aromatizante obținute din materii prime vegetale sau animale, prin procese fizice, microbiologice sau enzimatice. Ele pot fi utilizate fie în stare naturală, fie prelucrate pentru consumul uman, dar nu pot conține substanțe aromatizante naturale.
Monoglutamatul de sodiu sintetic este folosit în foarte multe alimente ca potențiator de aromă, aprobat în UE ca aditiv alimentar sub codul E621. Monoglutamatul de sodiu (E 621) se dozează în anumite limite astfel încât la o rație alimentară normală, doza zilnică acceptata să nu depășească 0.15 g/kcorp.
Amidonul se regăsește în preparatele din carne datorită proprietății sale de a reține apă având rol de agent de îngroșare.
Peste 80 de produse din portofoliul Cris-Tim sunt certificate Gluten Free de către Asociația Româna pentru Intoleranță la Gluten (ARIG). Acest lucru înseamnă că produsele pe care apare simbolul Spicului Tăiat sunt făcute într-un mediu controlat, pe o linie dedicată, din ingrediente care, la rândul lor, sunt fără gluten.
Colorant natural ce asigură menținerea culorii produsului. Se extrage dintr-o sursă naturală comestibilă și asigură culoarea produsului.
Ajută la păstrarea gustului, mirosului și valorii nutriționale a produsului. Încetinește râncezirea grăsimilor din produs și întârzie efectul nedorit de pierdere a culorii naturale rozalii a cărnii.
Fac posibilă menținerea stării fizico-chimice a produsului. Omogenizează ingredientele, oferă o textură fină și suculență. Ajută la menținerea culorii preparatelor din carne și stabilizarea grăsimilor.
Amidonul se regăsește în preparatele din carne datorită proprietății sale de a reține apă având rol de agent de îngroșare.
Peste 80 de produse din portofoliul Cris-Tim sunt certificate Gluten Free de către Asociația Romana pentru Intoleranta la Gluten (ARIG). Acest lucru înseamnă că produsele pe care apare simbolul Spicului Tăiat sunt făcute într-un mediu controlat, pe o linie dedicată, din ingrediente care, la rândul lor, sunt fără gluten.