Mușchi Țigănesc 100 g

Mușchi Țigănesc 100 g

Mușchiul Țigănesc Matache Măcelaru’, pregătit din cotlet și ceafă de porc, legate cu sfoară, este condimentat cu rozmarin și afumat cu lemn natural de fag. Cum se mănâncă? Bagi toată felia în gură, să se combine cele două și să se întâmple...
Jambon Curcan 150 g

Jambon Curcan 150 g

Pregătit din curcan de viță nobilă, cu piept țanțoș și pulpa fină, Jambonul de Curcan Matache Măcelaru’, merge la diete fistichii și la chermeze simandicoase.
Cotlet Haiducesc 100 g

Cotlet Haiducesc 100 g

Cotletul Haiducesc Matache Măcelaru’ e meșteșugit dintr-o bucată zdravănă de cotlet, masată cu sare și piper să prindă buchet, după o rețetă știută doar de Matache!
Ciolan Afumat vrac

Ciolan Afumat vrac

Ciolanul de porc rumen, meșteșugit de Matache Măcelaru’, e pregătit oricând să facă față tuturor explorărilor tale culinare.
Tobă vrac

Tobă vrac

Toba Matache Măcelaru’ este făcută din carne, inimă, șoric și limbă. Atât. Tăiate în bucăți nici prea mari, nici prea mici și legate în supă, să iasă mozaic.