de rsimion | aug. 9, 2025
Toba cu Ciolan Matache Măcelaru’ este facută din ciolan de porc, fără șorici și condimentată cu pricepere, cu usturoi și cimbru. Carnea tăiată în bucăți nici prea mari, nici prea mici e legată apoi în supă, să iasă mozaic.
de rsimion | aug. 9, 2025
Drobul Matache Măcelaru’ este preparat din ficat, inimă, rinichi, gușă și carne de porc, după rețeta tradițională și cu pricepere jos pălăria.
de rsimion | aug. 9, 2025
Drobul Matache Măcelaru’ este preparat din ficat, inimă, rinichi, gușă și carne de porc, după rețeta tradițională și cu pricepere jos pălăria.
de rsimion | aug. 9, 2025
E o întreagă filosofie în spatele micilor Matache Măcelaru’. Îți spun doar atât. Gustul ține de combinația dintre carnea de porc și vită înnobilată cu usturoi și boia dulce.
de rsimion | aug. 9, 2025
Costița Afumată Extra de la Cris-Tim este realizată din piept de porc, atent condimentată și afumată cu fum natural din lemn de fag. Gustoasă și sățioasă, este folosită la prepararea unor mâncăruri tradiționale românești cu varză sau fasole.