Tobă cu Ciolan 300 g

Tobă cu Ciolan 300 g

Toba cu Ciolan Matache Măcelaru’ este facută din ciolan de porc, fără șorici și condimentată cu pricepere, cu usturoi și cimbru. Carnea tăiată în bucăți nici prea mari, nici prea mici e legată apoi în supă, să iasă mozaic.
Drob  vrac

Drob vrac

Drobul Matache Măcelaru’ este preparat din ficat, inimă, rinichi, gușă și carne de porc, după rețeta tradițională și cu pricepere jos pălăria.
Drob porționat

Drob porționat

Drobul Matache Măcelaru’ este preparat din ficat, inimă, rinichi, gușă și carne de porc, după rețeta tradițională și cu pricepere jos pălăria.
Mici 900 g

Mici 900 g

E o întreagă filosofie în spatele micilor Matache Măcelaru’. Îți spun doar atât. Gustul ține de combinația dintre carnea de porc și vită înnobilată cu usturoi și boia dulce.
Costiță Afumată Extra 300 g

Costiță Afumată Extra 300 g

Costița Afumată Extra de la Cris-Tim este realizată din piept de porc, atent condimentată și afumată cu fum natural din lemn de fag. Gustoasă și sățioasă, este folosită la prepararea unor mâncăruri tradiționale românești cu varză sau fasole.