Inovăm de peste 25 de ani.
Şi suntem abia la început.

Cris-Tim este una dintre cele mai cunoscute companii de pe piața de mezeluri din România, la baza căreia stau câteva valori importante: grija pentru oameni, responsabilitatea, inovația, tradiția și calitatea. Oferim o gamă diversificată de produse alimentare, sigure și proaspete.

Așa am clădit Cris-Tim. Suntem mândri de relația strânsă pe care o avem cu clienții nostri și suntem hotărâți să fim aproape de ei și de partenerii noștri mai departe, pentru a construi împreună viitorul pe care ni-l dorim.

Cris-Tim, primul producător de mezeluri
certificat gluten-free din România

Începând cu aprilie 2019, Grupul Cris-Tim este primul producător românesc certificat de către ARIG (Asociația Română Pentru Intoleranță la Gluten, membru cu drepturi depline al Asociației Europene a Societăților de Celiachie).
Peste jumătate din produsele aparținând mărcilor Cris-Tim, Matache Măcelaru‘ și Obrăjori au obținut certificarea internațională “Gluten Free” în urma auditului realizat de către Asociația Română Pentru Intoleranță la Gluten (ARIG).
Această certificare este menționată pe ambalaj prin simbolul Crossed Grain, singurul standard internațional care certifică siguranța produselor fără gluten.

Istoric companie

De la bun început, am investit masiv în tehnologii inovatoare, ca să putem garanta calitatea excepțională. Acest lucru cere timp și resurse, dar mai presus de orice, dedicație și respect pentru toți clienții noștri.

Despre noi

Din prima zi în care am pornit la drum, am simţit că împreună suntem mai puternici. Fă cunoştinţă cu cei care ne-au ajutat să ajungem unde suntem!

Turul virtual al fabricilor

Investim an de an în cele mai noi tehnologii, ca să fim siguri că tot ce iese din fabricile noastre e de cea mai bună calitate. Eşti gata să ne faci o vizită?

Meniu