Recrutare

Vrei să faci parte dintr-o companie de familie, să ne ajuți să ducem mai departe povestea noastră de succes? Ne dorim în echipa noastră oameni pasionați de meseria lor, cu dorința de a se dezvolta pe plan profesional, într-un mediu de lucru plăcut și dinamic. Află ce posturi sunt disponibile și fă pasul următor în cariera ta!

Personal Construcții – Bucuresti, Ploiesti

Execută lucrări conform specificului calificării.  Prepară materialele pentru efectuarea lucrărilor.  Execută lucrări de construcție, modernizare, mentenanță sau demolare.

Adaugat la: 07.09.2021

Agent Vânzări

Prezintă, promovează și vinde produsele, în conformitate cu procedurile specifice departamentului de vânzări. Participa la negocieri, la întocmirea contractelor și monitorizează derularea acestora, până la încetare. Se asigura de realizarea planului de vânzări lunar, trimestrial, anual.

Adaugat la: 07.09.2021

Operator Depozit – Mogoșoaia

Manipulează marfa conform dispozițiilor primite și a fluxului de lucru în depozit. Pregătește comenzile pentru livrare și inventarele periodice.

Adaugat la: 07.09.2021

Preparator Produse Culinare – Bucuresti

Executa toate operatiile necesare fabricarii produselor finite rezultate de pe fluxul de productie respectand instructiunile de lucru si normele de igiena. Cantarirea, ambalarea si pregatirea pentru livrare a produselor;

Adaugat la: 07.09.2021

Operator Depozit – Filipeștii de Pădure

Manipulează marfa conform dispozițiilor primite și a fluxului de lucru în depozit. Pregătește comenzile pentru livrare și inventarele periodice.

Adaugat la: 07.09.2021

Mecanic Utilaj – București

Verifică starea de funcționare a instalațiilor și utilajelor. Efectuează reparația instalațiilor și utilajelor din punct de vedere electric și tehnic.

Adaugat la: 07.09.2021

Magazioner- Chitorani

Organizare marfa pe rafturi in depozite in functie de indicatiile gestionarului. Distributie marfa catre departamente in conformitate cu bonurile de comanda.

Adaugat la: 07.09.2021

Trimite-ne CV-ul tău

  • Accepted file types: pdf, doc, docx.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Atenționare privind prelucrarea datelor cu caracter personal!
Cristim se limitează la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal care sunt strict necesare organizării și derulării procesului de recrutare, în vederea găsirii persoanei competențe să ocupe posturile disponibile la nivelul Operatorului și în acord cu Politică noastră de Confidențialitate. În acest sens, vom colecta numai datele conținute în CV-ul dumneavoastră, precum și informații despre experiență anterioară și calitățile dumneavoastră, pe care ni le veți dezvălui în cadrul interviului, în situația în care veți fi selectat pentru această etapă.În situația în care ne veți divulgă date suplimentare celor strict necesare aplicării dumneavoastră pentru un post în cadrul Grupului Cris-Tim și realizării procedurii de recrutare în acest scop, ne rezervăm dreptul de a le elimina din bazele noastre de date.
De asemenea, dacă veți transmite CV-uri nesolicitate/ pentru posturi pentru care Operatorul nu își exprimă intenția a fi ocupate, va informăm că acestea vor fi șterse imediat din bazele noastre de date.
Pentru mai multe detalii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și la drepturile de care beneficiați în calitate de persoană vizată, va invităm să accesați Politica de Confidențialitate a website-ului nostru.

Meniu