Recrutare

Vrei să faci parte dintr-o companie de familie, să ne ajuți să ducem mai departe povestea noastră de succes? Ne dorim în echipa noastră oameni pasionați de meseria lor, cu dorința de a se dezvolta pe plan profesional, într-un mediu de lucru plăcut și dinamic. Află ce posturi sunt disponibile și fă pasul următor în cariera ta!

Trimite-ne CV-ul tău

  • Accepted file types: pdf, doc, docx.

Grupul Cris-Tim va folosi datele furnizate în procesul de recrutare. CV-ul va fi păstrat și utilizat doar în acest scop, pentru cel mult 2 ani de la data depunerii, cu excepția cazului în care te selectăm să faci parte din echipa noastră, caz în care îl vom păstra pentru a ne îndeplini obligațiile legale care ne revin în calitate de angajator. Nu ne sunt necesare date precum CNP, serie sau număr C.I.. Te informăm că, în cazul în care alegi să ne furnizezi asemenea date personale fără ca oricare entitate din grup să le fi solicitat în prealabil, prelucrarea lor va avea la bază solicitarea ta. Înainte de a ne transmite CV-ul și (opțional) mesajul, află mai multe despre Politica noastră de prelucrare a datelor cu caracter personal și drepturile pe care le ai cu privire la datele prelucrate prin intermediul site-ului www.cristim.ro.

Inginer calitate – Craiova

Verifica modul in care se efectueaza receptia, depozitarea si livrarea produselor alimentare. Monitorizeaza punctele critice de control din cadrul depozitului frigorific.

Adaugat la: 2019-12-03

Sofer protocol

Sofer pentru Top Management, cu experienta in conducerea autoturismelor de lux. Disponibilitate pentru un program flexibil.

Adaugat la: 2019-12-03

Tehnician sisteme de securitate

Execută lucrări de întreținere pentru echipamentele de securitate, PSI, TVCI. Completează rapoartele de mentenanță generală preventivă și corectivă.

Adaugat la: 2019-12-03

Meniu