Recrutare

Vrei să faci parte dintr-o companie de familie, să ne ajuți să ducem mai departe povestea noastră de succes? Ne dorim în echipa noastră oameni pasionați de meseria lor, cu dorința de a se dezvolta pe plan profesional, într-un mediu de lucru plăcut și dinamic. Află ce posturi sunt disponibile și fă pasul următor în cariera ta!

Trimite-ne CV-ul tău

  • Accepted file types: pdf, doc, docx.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Grupul Cris-Tim va folosi datele furnizate în procesul de recrutare. CV-ul va fi păstrat și utilizat doar în acest scop, pentru cel mult 2 ani de la data depunerii, cu excepția cazului în care te selectăm să faci parte din echipa noastră, caz în care îl vom păstra pentru a ne îndeplini obligațiile legale care ne revin în calitate de angajator. Nu ne sunt necesare date precum CNP, serie sau număr C.I.. Te informăm că, în cazul în care alegi să ne furnizezi asemenea date personale fără ca oricare entitate din grup să le fi solicitat în prealabil, prelucrarea lor va avea la bază solicitarea ta. Înainte de a ne transmite CV-ul și (opțional) mesajul, află mai multe despre Politica noastră de prelucrare a datelor cu caracter personal și drepturile pe care le ai cu privire la datele prelucrate prin intermediul site-ului www.cristim.ro.

Agent Vanzari – Arad, Timisoara

Identifica potentiali clienti. Prezinta firma si produsele comercializate de firma. Negociaza si incheie contracte si urmareste derularea lor.

Adaugat la: 2020-09-28

Brand Manager – Mogosoaia

Elaborează și propune spre aprobare Mix-ul de marketing pentru fiecare categorie/brand de care este responsabil din perspectiva strategica a fiecărui P (Proposition, Product, Pack, Price, Place, Promo) astfel încât produsele din categoriile de care este responsabil să ajungă prima alegere a consumatorului.

Adaugat la: 2020-09-28

Fierar betonist – Bucuresti

Pregateste si sorteaza otel – betonul. Fasoneaza, ansambleaza si monteaza armaturile. Curata, mentine si depoziteaza corespunzator echipamentele din dotare.

Adaugat la: 2020-09-28

Gestionar Produs Finit – Bucuresti

Supervizează activităţile care se desfăşoară în fazele de recepţie calitativă şi cantitativă. Întocmește documentele necesare.

Adaugat la: 2020-09-28

Gestionar Receptie Materie Prima – Filipesti

Supervizează activităţile care se desfăşoară în fazele de recepţie calitativă şi cantitativă. Întocmește documentele necesare.

Adaugat la: 2020-09-28

Magazioner – Chitorani

Organizeaza marfa pe rafturi in depozite in functie de indicatiile gestionarului. Distributie marfa catre departamente in conformitate cu bonurile de comanda.

Adaugat la: 2020-09-28

Manager Digital Marketing – Mogosoaia

Formulează și propune strategia de marketing online și digital (pe termen scurt, mediu și lung), atat la nivel corporate, cat si pentru brand-urile companiei. Definește și se asigură că obiectivele de marketing pe online și digital sunt îndeplinite. Pregătește bugetul de marketing online și digital la nivel corporate și de brand.

Adaugat la: 2020-09-28

Manipulant – Filipesti

Răspunde de manipularea corespunzătoare a navetelor cu produse în vederea cântăririi şi a depozitarii pe sortimente;

Adaugat la: 2020-09-28

Mecanic Utilaj – Bucuresti

Verifica starea de functionare a instalatiilor si utilajelor. Efectueaza reparatia instalatiilor si utilajelor din punct de vedere electric si tehnic.

Adaugat la: 2020-09-28

Motostivuitorist – Filipesti

Efectueaza manevrele de incarcare /descarcare, in coditii de sigurantã maximã obtinand autorizarile necesare in cazuri de depasire a normelor de incarcare sau a gabaritelor.

Adaugat la: 2020-09-28

Muncitor necalificat in constructii – Bucuresti

Descarca materialele necesare efectuarii lucrarilor. Sprijina muncitorii calificati in activitatile sustinute. Curata, mentine si depoziteaza corespunzator echipamentele din dotare.

Adaugat la: 2020-09-28

Muncitor productie – Filipesti

Aprovizionează zona de lucru cu navete, paleţi, rame cu beţe astfel încât fluxul să fie continuu. Se asigura că se onorează integral comanda primită de la şeful de tură pentru clienţii externi.

Adaugat la: 2020-09-28

Muncitor spalatorie – Filipesti

Asigura spălarea întregului echipament individual de protecţie şi de lucru; Menţine în permanenţă curăţenia la vestiare, folosind materiale igienico-sanitare;

Adaugat la: 2020-09-28

Operator Depozit – Mogosoaia

Manipuleaza marfa conform dispozitiilor primite si a fluxului de lucru in depozit; Participa la curatenia, manipularea si aranjarea marfii in interiorul depozitului, respectand regulile de stocare;

Adaugat la: 2020-09-28

Ospatar – Chitorani

Primirea oaspeților și îndrumarea acestora. Preluarea si servirea comenzilor; Încasarea contravalorii produselor; Debarasarea spațiului de servire și pregătirea lui pentru viitorii clienți.

Adaugat la: 2020-09-28

Preparator Produse Culinare – Bucuresti

Executa toate operatiile necesare fabricarii produselor finite rezultate de pe fluxul de productie respectand instructiunile de lucru si normele de igiena.

Adaugat la: 2020-09-28

Șofer – Mogosoaia

Transportă marfa în baza documentelor însoțitoare; Livrează comenzile conform programului de distribuție;

Adaugat la: 2020-09-28

Zidar – București

Executa lucrari de intretinere, reparatii, demolare si zidarii.

Adaugat la: 2020-09-28

Zugrav – București

Pregateste suprafetele de zugravit si materialele necesare; Zugraveste, vopseste, aplica tencuieli decorative.

Adaugat la: 2020-09-28

Menu