Caserola Trio Pack de la Cris-Tim îți oferă o varietate de salamuri crud-uscate: Sinaia, Chorizo și Bănățean – perfecte pentru a pregăti un platou diversificat și gustos.
Caserola Trio Pack de la Cris-Tim îți oferă o varietate de salamuri crud-uscate: Sinaia, Chorizo și Bănățean – perfecte pentru a pregăti un platou diversificat și gustos.
Gramaj: 150 g.
Ingrediente: Salam Sinaia 50 g – Ingrediente:carne de porc, slănină, carne de vită, sare, condimente și extracte de condimente, dextroză, sirop de glucoză, extract de sfeclă roșie, antioxidant (ascorbat de sodiu), arome naturale, conservant (nitrit de sodiu), cultură starter. Produsul poate conține urme de: lapte, lactoză, muștar. Salam Chorizo 50 g – Ingrediente: carne de porc, slănină, carne de vită, dextroză, glucoză, lactoză, condimente naturale, sare, arome naturale, stabilizatori (difosfați), antioxidant (acid ascorbic), corector de aciditate (acid citric), conservant (nitrit de sodiu). Produsul poate conține urme de: lapte, muștar. Salam Bănățean 50 g – Ingrediente: carne de porc, carne de vită, slănină, sare, condimente și extracte de condimente, dextroză, extract de sfeclă roșie, antioxidant (ascorbat de sodiu), arome naturale, cultură starter, conservant (nitrit de sodiu). Produsul poate conține urme de: lapte, lactoză, muștar.
Valori nutriționale medii per 100g produs:
Valoare energetică: 1692 kJ / 409 kcal 1700 kJ / 410 kcal 1870 kJ / 452 kcal
Grăsimi: 35,24 g din care 34,3 g din care 39,1 g din care
Acizi grași naturali: 14,26 g 13,68 g 15,3 g
Glucide: 0,58 g din care 2,3 g din care 0,59 g din care din care:
Zaharuri: 0,5 g 1,89 g 0,5 g
Proteine: 21,72 g 22,4 g 23,78 g
Sare: 3,31 g 5,07 g 3,29 g
Termen de valabilitate: 110 de zile.
Condiții de păstrare: 0-14°C
Colorant natural ce asigură menținerea culorii produsului. Se extrage dintr-o sursă naturală comestibilă și asigură culoarea produsului.
Ajută la păstrarea gustului, mirosului și valorii nutriționale a produsului. Încetinește râncezirea grăsimilor din produs și întârzie efectul nedorit de pierdere a culorii naturale rozalii a cărnii.
Fac posibilă menținerea stării fizico-chimice a produsului. Omogenizează ingredientele, oferă o textură fină și suculență. Ajută la menținerea culorii preparatelor din carne și stabilizarea grăsimilor.
Carnea separată mecanic, denumită și MDM este produsul obținut prin îndepărtarea cărnii de pe oase, după dezosare sau din carcasele de carne de pasăre, folosind mijloace mecanice care duc la pierderea sau modificarea structurii musculare fibroase. Pe scurt, MDM se obține în principal din gâturi, aripi și picioare de pasăre, ce sunt tocate până devin o pastă. Această pastă are o valoare nutritivă foarte scăzută și prezintă un risc crescut al populației microbiene. De obicei produsele preparate din carne separată mecanic au prețuri mai scăzute decât preparatele la care nu este folosită.
E621 sau monoglutamatul de sodiu se folosește că potențiator de aromă în diferite preparate culinare pregătite acasă și la restaurant, dar mai cu seamă în semipreparatele existente în comerț (mezeluri, preparate din pește, semipreparate, sucuri, sosuri de diferite tipuri, alimente congelate, preparate din lapte etc.).
Beneficiul direct al eliminării MSG-ului se regăsește practic în diminuarea riscului pentru consumator de a ingera o cantiatate mai mare, decât limita admisă de FAO/OMS, de 0.15g/kilocorp, având în vedere gama largă de produse unde este inclus, fiind destul de greu a fi limitată cantitatea ingerată zilnic.
Substanțe aromatizante de sinteza - Aceste substanțe aromatizante sunt obținute din materii prime vegetale sau animale, prin procese fizice, microbiologice sau enzimatice. Ele pot fi utilizate fie în stare naturală, fie prelucrate pentru consumul uman, dar nu pot conține substanțe aromatizante naturale.
Creștere calitativă intrinsecă în produse, în sensul îmbunătățirii profilurilor proteic și lipidic, prin înlocuirea masei de amidon și a apei de hidratare cu carne, practic o înlocuire a unui substrat de carbohidrați cu sursă de proteină și grăsime.
Îmbunătățirea destinației pentru consumatori, în sensul eliminării alergenului soia și satisfacerea unei cerințe speciale pentru consumatorii alergici la soia.
Îmbunătățirea calității senzoriale a produselor, prin înlocuirea proteinei vegetale cu carne, fiind astfel eliminați din compoziția produselor compuși sau precursori care pot afectecta negativ proprietățile senzoriale.
Amidonul este o polizaharidă care, din punct de vedere structural, este alcătuită din amiloză și amilopectină.
Ca aditiv pentru prelucrarea produselor alimentare, amidonul alimentar este de obicei utilizat ca agent de îngroșare și stabilizator în alimente cum ar fi budincă, cremă, supe, sosuri, umpluturi de plăcintă, dressinguri pentru salată și pentru a prepara fidea și paste făinoase. Funcționează ca agenți de îngroșare, diluanți, stabilizatori de emulsie și sunt lianți excepționali în carnea procesată.
Creștere calitativă intrinsecă în produse, în sensul îmbunătățirii profilurilor proteic și lipidic, prin înlocuirea masei de amidon și a apei de hidratate cu carne, practic o înlocuire a unui substrat de carbohidrați cu sursă de proteină și grăsime.
Glutenul este un compozit de proteine de depozitare denumite prolamine și gluteline și depozitat împreună cu amidonul în endospermă (care hrănește planta embrionară în timpul germinării) la diferite cereale. Se găsește în grâu, orz, secară, ovăz, specii înrudite și hibrizi (precum speltă, khorasan, emmer, einkorn, triticale, kamut etc. ) și produse derivate din acestea (precum malțul).
Pentru că am vrut ca toți românii să aibă pe masa lor produse delicioase și sănătoase, am solicitat și obținut certificarea internațională „Fără Gluten”. Acum avem în portofoliu peste 80 produse Gluten Free și suntem mândri să fim primul producător de mezeluri din România, care deține această certificare din partea Asociației Române pentru Intoleranță la Gluten (ARIG), asociație membră cu drepturi depline al Asociației Societăților Europene de Celiachie.
Acest lucru înseamnă că produsele pe care apare simbolul Spicului Tăiat sunt făcute într-un mediu controlat, pe o linie dedicată, din ingrediente care, la rândul lor, sunt fără gluten. Astfel, persoanele afectate de intoleranță la gluten au acum garanția că se pot bucura fără grijă de produsele pe care le iubesc.
Îmbunătățirea destinației pentru consumatori, în sensul eliminării alergenului gluten și satisfacerea unei cerințe speciale pentru consumatorii alergici la gluten.