Parizer cu Pui Galinia
Parizerul cu Pui Galinia de la Cris-Tim este un parizer din carne de pui și porc, perfect pentru mic dejun sau pentru o gustare rapidă și hrănitoare.
Parizerul cu Pui Galinia de la Cris-Tim este un parizer din carne de pui și porc, perfect pentru mic dejun sau pentru o gustare rapidă și hrănitoare.
Gramaj: vrac.
Ingrediente: carne de pui (38%), apă, carne de porc, piele de pui, slănină, condimente și extracte de condimente, proteină din lapte, sare, stabilizatori (difosfați), zaharoză, antioxidant (acid ascorbic), arome naturale, usturoi, colorant (carmine), conservant (nitrit de sodiu). Produsul poate conține urme de: țelină, muștar, lactoză.
Valori nutriționale medii per 100g produs:
Valoare energetică: 937 kJ / 226 kcal
Grăsimi: 17,2 g din care
Acizi grași naturali: 6,30 g
Glucide: 4,89 g din care din care:
Zaharuri: 0,5 g
Proteine: 12,79 g
Sare: 1,85 g
Termen de valabilitate: 35 de zile.
Condiții de păstrare: 5-8°C
Aromele artificiale sunt substanțe aromatizante obținute din materii prime vegetale sau animale, prin procese fizice, microbiologice sau enzimatice. Ele pot fi utilizate fie în stare naturală, fie prelucrate pentru consumul uman, dar nu pot conține substanțe aromatizante naturale.
Monoglutamatul de sodiu sintetic este folosit în foarte multe alimente ca potențiator de aromă, aprobat în UE ca aditiv alimentar sub codul E621. Monoglutamatul de sodiu (E 621) se dozează în anumite limite astfel încât la o rație alimentară normală, doza zilnică acceptata să nu depășească 0.15 g/kcorp.
Amidonul se regăsește în preparatele din carne datorită proprietății sale de a reține apă având rol de agent de îngroșare.
Peste 80 de produse din portofoliul Cris-Tim sunt certificate Gluten Free de către Asociația Româna pentru Intoleranță la Gluten (ARIG). Acest lucru înseamnă că produsele pe care apare simbolul Spicului Tăiat sunt făcute într-un mediu controlat, pe o linie dedicată, din ingrediente care, la rândul lor, sunt fără gluten.
Colorant natural ce asigură menținerea culorii produsului. Se extrage dintr-o sursă naturală comestibilă și asigură culoarea produsului.
Ajută la păstrarea gustului, mirosului și valorii nutriționale a produsului. Încetinește râncezirea grăsimilor din produs și întârzie efectul nedorit de pierdere a culorii naturale rozalii a cărnii.
Fac posibilă menținerea stării fizico-chimice a produsului. Omogenizează ingredientele, oferă o textură fină și suculență. Ajută la menținerea culorii preparatelor din carne și stabilizarea grăsimilor.
Amidonul se regăsește în preparatele din carne datorită proprietății sale de a reține apă având rol de agent de îngroșare.
Peste 80 de produse din portofoliul Cris-Tim sunt certificate Gluten Free de către Asociația Romana pentru Intoleranta la Gluten (ARIG). Acest lucru înseamnă că produsele pe care apare simbolul Spicului Tăiat sunt făcute într-un mediu controlat, pe o linie dedicată, din ingrediente care, la rândul lor, sunt fără gluten.