Mușchi Țigănesc

Mușchiul Țigănesc Matache Măcelaru’, pregătit din cotlet și ceafă de porc, legate cu sfoară, este condimentat cu rozmarin și afumat cu lemn natural de fag. Cum se mănâncă? Bagi toată felia în gură, să se combine cele două și să se întâmple gustul.

Gramaj: vrac.

Ingrediente: carne de porc (cotlet de porc, ceafă de porc), apă, proteină animală de porc, sare, stabilizatori (trifosfați), dextroză, proteină din lapte, condimente și extracte de condimente, antioxidant (ascorbat de sodiu), condimente (usturoi, boia de ardei, rozmarin, piper, cimbru, ghimbir), conservant (nitrit de sodiu). Produsul poate să conțină urme de: țelină, lactoză.

Valori nutriționale medii per 100g produs:

Valoare energetică: 550 kJ / 131 kcal

Grăsimi: 5,8 g din care

Acizi grași naturali: 2,3 g

Glucide: 0,7 g din care din care:

Zaharuri: 0,7 g

Proteine: 18,3 g

Sare: 2,02 g

Termen de valabilitate: 30 de zile.

Condiții de păstrare: 5-8°C