Matache Măcelaru’
– Specialităţi –

Acest gust e de pe vremea când mezelurile se cumpărau de la măcelărie, un loc renumit pentru calitatea preparatelor oferite. E gustul meșteșugului făcut cu dibăcie, dobândit și păstrat cu sfințenie de-a lungul timpului, încă din secolul 19.

Vremurile s-au schimbat, la fel și oamenii din jur, dar meșteșugul a rămas același. Astăzi, Matache Măcelaru’ este brandul care vorbește despre un respect pentru calitate ce merită dus mai departe. Cu asta ne ocupăm noi, la Cris-Tim, în fiecare zi.

Muşchi Ţigănesc

Gramaj: 100 gr.
Temperatură de stocare: 8-14 °C

Muşchi Ţigănesc vrac

Gramaj: –
Temperatură de stocare: 8-14 °C

Muşchi File

Gramaj: 100 gr.
Temperatură de stocare: 8-14 °C

Muşchi File vrac

Gramaj: –
Temperatură de stocare: 8-14 °C

Ciolan vrac

Gramaj: –
Temperatură de stocare: 8-14 °C

Cotlet Haiducesc

Gramaj: 100 gr.
Temperatură de stocare: 8-14 °C

Cotlet Haiducesc vrac

Gramaj: –
Temperatură de stocare: 8-14 °C

Ruladă de Pui

Gramaj: 200 gr.
Temperatură de stocare: 8-14 °C

Ceafă Crud-Uscată

Gramaj: 100 gr.
Temperatură de stocare: 8-14 °C

Meniu