Csárdás
– Specialităţi
 –

Gama Csárdás își propune să aducă gustul autentic unguresc în produse de înaltă calitate, atât ca ingrediente folosite în rețetele originale cât și ca savoare unică. Conținutul ridicat de carne, fără folosirea de organe, fără monoglutamat de sodiu, acestea sunt principalele atribute ale produselor Csárdás.

Jambon Crud Uscat Feliat

Gramaj: 80gr.
Temperatură de stocare: 8-14°C

Specialitate crud uscată afumată din pulpă de porc cu slănină, maturată 45 zile, fin condimentată cu piper, nucșoară și coriandru

 Jambon Crud Uscat Porționat

Gramaj: 250gr.
Temperatură de stocare: 8-14°C

Specialitate crud uscată afumată din pulpă de porc cu slănină, maturată 45 zile, fin condimentată cu piper, nucșoară și coriandru

Jambon Crud Uscat Vrac

Gramaj: Vrac.
Temperatură de stocare: 8-14°C

Specialitate crud uscată afumată din pulpă de porc cu slănină, maturată 45 zile, fin condimentată cu piper, nucșoară și coriandru

Ceafă Crud Uscată Feliată

Gramaj: 80gr.
Temperatură de stocare: 8-14°C

Specialitate crud uscată afumată din ceafă de porc, maturată 45 zile, fin condimentată cu piper, nucșoară și coriandru

Ceafă Crud Uscată Porționată

Gramaj: Vrac.
Temperatură de stocare: 8-14°C

Specialitate crud uscată afumată din ceafă de porc, maturată 45 zile, fin condimentată cu piper, nucșoară și coriandru

Ceafă Crud Uscată Vrac

Gramaj: Vrac.
Temperatură de stocare: 8-14°C

Specialitate crud uscată afumată din ceafă de porc, maturată 45 zile, fin condimentată cu piper, nucșoară și coriandru

Meniu