Csárdás
Salamuri –

Gama Csárdás își propune să aducă gustul autentic unguresc în produse de înaltă calitate, atât ca ingrediente folosite în rețetele originale cât și ca savoare unică. Conținutul ridicat de carne, fără folosirea de organe, fără monoglutamat de sodiu, acestea sunt principalele atribute ale produselor Csárdás.

Salam Feliat

Gramaj: 80gr.
Temperatură de stocare: 5-8 °C

Un salam crud uscat din carne de porc, cu note de piper, coriandu și ghimbir, afumat cu fum natural de esență tare din lemn de fag, maturat 25 zile

Salam Mini

Gramaj: 150gr.
Temperatură de stocare: 5-8 °C

Un salam crud uscat din carne de porc, cu note de piper, coriandu și ghimbir, afumat cu fum natural de esență tare din lemn de fag, maturat 25 zile

Salam Csárdás

Gramaj: 300gr.
Temperatură de stocare: 5-8 °C

Un salam crud uscat din carne de porc, cu note de piper, coriandu și ghimbir, afumat cu fum natural de esență tare din lemn de fag, maturat 25 zile

Salam Paprika Feliat

Gramaj: 80gr.
Temperatură de stocare: 5-8 °C

Un salam crud uscat din carne de porc, cu note de paprika, piper și chimen, afumat cu fum natural de esență tare din lemn de fag, maturat 25 zile

Salam Paprika Mini

Gramaj: 150gr.
Temperatură de stocare: 5-8 °C

Un salam crud uscat din carne de porc, cu note de paprika, piper și chimen, afumat cu fum natural de esență tare din lemn de fag, maturat 25 zile

Salam Paprika

Gramaj: 300gr.
Temperatură de stocare: 5-8 °C

Un salam crud uscat din carne de porc, cu note de paprika, piper și chimen, afumat cu fum natural de esență tare din lemn de fag, maturat 25 zile

Salam Paprika Iute Feliat

Gramaj: 80gr.
Temperatură de stocare: 5-8 °C

Un salam crud uscat din carne de porc, cu note de paprika iute, piper și chimen, ușor picant, afumat cu fum natural de esență tare din lemn de fag, maturat 25 zile

Salam Paprika Iute Mini

Gramaj: 150gr.
Temperatură de stocare: 5-8 °C

Un salam crud uscat din carne de porc, cu note de paprika iute, piper și chimen, ușor picant, afumat cu fum natural de esență tare din lemn de fag, maturat 25 zile

Salam Paprika Iute

Gramaj: 250gr.
Temperatură de stocare: 5-8 °C

Un salam crud uscat din carne de porc, cu note de paprika iute, piper și chimen, ușor picant, afumat cu fum natural de esență tare din lemn de fag, maturat 25 zile

Salam Csardas Secuiesc 300gr
Salam Secuiesc

Gramaj: 300gr.
Temperatură de stocare: 5-8 °C

Un salam fiert afumat obținut din pulpă de porc aleasă cu grijă și puțină slănină, cu structura mare, note de oregano și ghimbir și boabe de piper verde

Salam Csardas Secuiesc Gastro
Salam Secuiesc Gastro

Gramaj: Vrac.
Temperatură de stocare: 5-8 °C

Un salam fiert afumat obținut din pulpă de porc aleasă cu grijă și puțină slănină, cu structura mare, note de oregano și ghimbir și boabe de piper verde

Meniu