Csárdás
Cârnaţi –

Gama Csárdás își propune să aducă gustul autentic unguresc în produse de înaltă calitate, atât ca ingrediente folosite în rețetele originale cât și ca savoare unică. Conținutul ridicat de carne, fără folosirea de organe, fără monoglutamat de sodiu, acestea sunt principalele atribute ale produselor Csárdás.

Cârnați Paprika Vid (2Buc)

Gramaj: Vid.
Temperatură de stocare: 5-8 °C

Un cârnat crud uscat din carne de porc, cu note de paprika, piper și chimen,  afumat cu fum natural de esență tare din lemn de fag, maturat 20 zile, umpluți în membrană naturală,fără monoglutamat de sodiu

Cârnați Paprika Gastro

Gramaj: Vrac.
Temperatură de stocare: 5-8 °C

Un cârnat crud uscat din carne de porc, cu note de paprika, piper și chimen,  afumat cu fum natural de esență tare din lemn de fag, maturat 20 zile, umpluți în membrană naturală,fără monoglutamat de sodiu

Cârnați Iuți Paprika Vid (2Buc)

Gramaj: Vid.
Temperatură de stocare: 5-8 °C

Un cârnat crud uscat din carne de porc, cu note de paprika iute, piper și chimen,  afumat cu fum natural de esență tare din lemn de fag, maturat 20 zile, umpluți în membrană naturală,fără monoglutamat de sodiu 

Cârnați Iuți Paprika Gastro

Gramaj: Vrac.
Temperatură de stocare: 5-8 °C

Un cârnat crud uscat din carne de porc, cu note de paprika iute, piper și chimen,  afumat cu fum natural de esență tare din lemn de fag, maturat 20 zile, umpluți în membrană naturală,fără monoglutamat de sodiu

Cârnați Ardelenești Vid (2Buc)

Gramaj: Vid.
Temperatură de stocare: 5-8 °C

Un cârnat crud afumat de cea mai bună calitate, din carne proaspătă de porc, cu condimente naturale usturoi, piper, și puțină paprika, cu structura medie, umpluți în membrană naturală, zvantati și afumați cu fum rece din lemn natural de fag, uscați 6 zile

Cârnați Ardelenești  Gastro

Gramaj: Vrac.
Temperatură de stocare: 5-8 °C

Un cârnat crud afumat de cea mai bună calitate, din carne proaspătă de porc, cu condimente naturale usturoi, piper, și puțină paprika, cu structura medie, umpluți în membrană naturală, zvantati și afumați cu fum rece din lemn natural de fag, uscați 6 zile

Cârnați De Curcan

Gramaj: Vrac.
Temperatură de stocare: 5-8 °C

Un cârnat economic care conține carne de curcan, fiert și afumat, umplut în membrană naturală, se pot consumă că atare sau la gătit

Meniu