Bunătăți
– Produse de post –

„Bunătăți de la Cris-Tim” aduce pe mesele românilor mâncare gata pregătită, gustoasă și proaspătă. Consumatorii pot alege dintr-o lista variată de produse, de la salate, grătare până la samale tradiționale. Gama de produse conține și rețete de post sau pentru vegetarieni. Rețetele românești și internaționale după care au fost pregătite Bunătățile vor aduce savoare oricărei mese și sunt o alternativă pentru persoanele cu un stil de viață activ și care petrec puțin timp gătind.

CHIFTELUȚE VEGETALE 200G

Chifteluțele vegetale sunt un produs obținut în principal din cartofi și alte legume, care se poate consuma ca atare sau se poate încălzi în cuptorul cu microunde.

Gramaj: 200g.
Temperatură de stocare: 2-6 °C

FASOLE BĂTUTĂ 250G

Fasolea bătută este un produs obținut în principal din boabe de fasole fiartă, cu topping prajit,de ceapă și roșii în bulion, care se poate consuma ca atare.

Gramaj: 250g.
Temperatură de stocare: 2-6 °C

HUMUS ( SALATĂ DE NĂUT) 250G

Humusul este un produs obținut în principal din boabe de năut fierte, cu note de susan și boia dulce, care se poate consuma ca atare.

Gramaj: 250g.
Temperatură de stocare: 2-6 °C

ȘNIȚEL DE SOIA 200G

Șnițelul de soia este un produs obținut din soia, care se poate consuma ca atare sau se poate încălzi în cuptorul cu microunde. Produsul este vidat și protejat prin tehnologie de înaltă presiune.

Gramaj: 200g.
Temperatură de stocare: 2-6 °C

SARMALE DE POST 250G

Sarmalele de post sunt un produs constituit dintr-un înveliș de varză murată, compoziția fiind un amestec de orez si legume. Acestea se pot consuma ca atare sau se pot încălzi în cuptorul cu microunde.

Gramaj: 250g.
Temperatură de stocare: 2-6 °C

Meniu