Bunătăți
– Mâncăruri gătite –

„Bunătăți de la Cris-Tim” aduce pe mesele românilor mâncare gata pregătită, gustoasă și proaspătă. Consumatorii pot alege dintr-o lista variată de produse, de la salate, grătare până la samale tradiționale. Gama de produse conține și rețete de post sau pentru vegetarieni. Rețetele românești și internaționale după care au fost pregătite Bunătățile vor aduce savoare oricărei mese și sunt o alternativă pentru persoanele cu un stil de viață activ și care petrec puțin timp gătind.

CHIFTELE PORC 200G

Chiftelele de porc sunt un produs obținut din carne de porc și se poate consuma ca atare sau se poate încălzi în cuptorul cu microunde.

Gramaj: 200g.
Temperatură de stocare: 2-6 °C

CHIFTELE PIEPT PUI 200G

Chiftelele din piept de pui sunt un produs obținut din carne de pui și se poate consuma că atare sau se poate încălzi în cuptorul cu microunde.

Gramaj: 200g.
Temperatură de stocare: 2-6 °C

CROCHETE CAȘCAVAL 200G

Crochetele de cașcaval sunt un produs obținut din cașcaval si mozzarella, care se poate consuma că atare sau se poate încălzi în cuptorul cu microunde.

Gramaj: 200g.
Temperatură de stocare: 2-6 °

DOVLECEI PANE 250G

Dovleceii pane sunt un produs obținut din dovlecei, in crusta de pesmet, prajiti. Se poate consuma că atare sau se poate încălzi în cuptorul cu microunde.

Gramaj: 250g.
Temperatură de stocare: 2-6 °C

SARMALE CU CARNE PORC 280G

Sarmalele cu carne de porc sunt un produs obținut în principal din carne de porc, compoziția fiind asezonată cu un amestec de legume, și învelită în frunze de varză murată, fierte. Produsul se poate consumă că atare sau se poate încălzi în cuptorul cu microunde.

Gramaj: 280g.
Temperatură de stocare: 2-6 °

MENIU PÂRJOALE CU FASOLE BĂTUTĂ 240G

Meniul pârjoale de porc cu fasole bătută este un produs obținut în principal din carne de porc, acestea fiind acompaniate de fasole bătută. Se poate consuma că atare.

Gramaj: 240g.
Temperatură de stocare: 2-6 °

PILAF SÂRBESC 250G

Pilaful sârbesc este un  produs obtinui în principal din orez, mixat împreună cu un amestec de legume, care se poate consuma că atare sau se poate încălzi în cuptorul cu microunde.

Gramaj: 250g.
Temperatură de stocare: 2-6 °

PÂRJOALE 200G

Pârjoalele sunt un produs obținut în principal din carne de porc, care se poate consuma că atare sau se poate încălzi în cuptorul cu microunde.

Gramaj: 200g.
Temperatură de stocare: 2-6 °C

Meniu