Brandurile
Cris-Tim

Pentru milioane de români, Cris-Tim înseamnă calitate și prospețime, tradiția unui gust bun și respect pentru tot ce inseamnă o masă gustoasă și hrănitoare. Misiunea noastră este să îţi oferim tot timpul ce avem mai bun și să inovăm în permanență.

În gama noastră se găsesc mezeluri de toate felurile. Te invităm să le descoperi și să te convingi că locul pe care îl ocupăm în inima și mintea românilor este bine meritat.

MEZELURI

Mezelurile noastre proaspete și gustoase sunt preparate și pregătite în fabrica Recunoștința, din Filipeștii de Pădure, județul Prahova. Fabrica Recunoștința are o suprafață de 15.000 mp și 900 de angajați, fiind cea mai importantă investiție din zonă și una dintre cele mai moderne fabrici de mezeluri din România. Capacitatea de producție este de 150 tone/zi, iar echipamentele noastre respectă toate normele UE. De asemenea, avem și un laborator de cercetare dotat cu cele mai performante echipamente.

Știm că resursele naturale sunt foarte prețioase. De aceea, am investit într-o stație de epurare a apei și am încheiat un parteneriat cu Genesis Biopartner pentru furnizarea de abur tehnologic obținut din surse regenerabile.

Front Side

Front Side

Front Side

Front Side

Front Side

READY MEAL

Mâncarea noastră îi ajută pe români să câștige timp și să se bucure de gustul meselor pregătite „acasă”. Componenta de ready meal este o extensie importantă a Grupului nostru. Mulți dintre clienții noștri își doresc să aibă mai mult timp la dispoziție pentru cei dragi sau pentru alte lucruri importante; astfel, oferta noastră și-a găsit un loc firesc pe piață.

Produsele noastre se găsesc acum în majoritatea hypermarket-urilor sau supermarket-urilor din ţară.

Front Side

LACTATE

De la semănarea câmpurilor până la creșterea văcuțelor de lapte, produsele noastre ajung pe mesele românilor direct de la fabrica de lapte „Mugura”. Fabrica are o capacitate de până la 15.000 de litri de lapte pe zi și este dotată cu echipamente moderne, respectând standardele calității și igienei.

Calitatea laptelui este garantată, provenind numai de la văcuțele crescute în fermă și hrănite cu furaje produse tot de noi. Produsele noastre lactate se găsesc în magazine sub brandul Mugura.

Front Side

Meniu