Înscrie-te în promoție!

Mulțumim pentru înscrieri.
Vezi mai jos lista câștigătorilor conform regulamentului promoției.

Lista câștigătorilor

Premii

Bicicletă

1 x Bicicletă

Trotinetă

5 x Trotinete

Coșuri cu produse Cris-Tim

30 x Coșuri de produse Cris-Tim cu multă carne

Aventurile lui Ion și Dumitru

Multă carne, multă energie

Pe stomacul gol sau după o legătură de rucola nu ai deloc spor.
Ion & Dumitru - iubitori de carne, pofticiosi de viata

Probabil nu avem toți de dat oile în strungă sau de mers în transhumanță, dar indiferent de activitățile pe care le desfășurăm, toți avem nevoie de energie să ne ducem treburile la bun sfârșit. Iar dacă e să o spunem pe aia dreaptă, nimic nu îți dă energie ca o bucățică de carne. Carnea este bună, iar consumul ei aduce o mulțime de beneficii. Sau dacă ar fi să le dăm crezare lui Ion și Dumitru:

Altfel răsare soarele când ai niște cărniță dinainte.

Iubitorii de mezeluri merită să știe câtă carne conțin produsele lor preferate și cum noi nu avem nimic de ascuns, am hotărât să vă facem pe plac, comunicându-vă procentele de carne din produsele Cris-Tim într-un fel în care să vă și binedispună. Vorba lui Ion, sau a lui Dumitru, sau a amândurora:

Lucrurile bune li se întâmplă iubitorilor de carne, pofticioși de viață.

Iar dacă tot vorbim de lucruri bune, aruncați mai jos o privire la procentele de carne din produsele noastre și vă invităm în magazine să le încercați pentru că atunci când în farfurie pui carne, pui de fapt proteine, pui mai multă energie pentru activitățile zilei.

Gustul plăcut al cărnii este cel mai la îndemână beneficiu, dar nu este singurul. Carnea ne stimulează buna dispoziție, ne ajută să ne concentrăm mai bine și să ne intensificăm performanțele intelectuale. Un consum chibzuit de carne este și un aliat de nădejde împotriva anemiei.

Ne bucurăm de produsele Cris-Tim cu multă carne datorită inovațiilor aduse de Eticheta Curată care, după un efort de aproape 5 ani, a ajuns să reprezinte încununarea unui proces de îmbunătăţire continuă, atât la nivel de reţetă cât şi la nivelul metodelor de fabricare şi ambalare. Astfel am reușit în premieră în România să lansăm produse fără monoglutamat de sodiu, adaos de soia, gluten, amidon, arome artificiale sau caregenan.

În plus, produsele Cris-Tim au un termen de valabilitate de două ori mai mare, el este obținut intr-un mod natural și de aceea produsele își păstrează gustul proaspăt până în ultima zi de valabilitate. Dacă ar fi să o spună mai simplu Ion sau Dumitru, ar zice:

Mănânci mai cu drag când știi ce pui în farfurie.

Realizarea produselor crud-uscate Cris-tim

Tehnologia de conservare prin înaltă presiune (HPP)

Produse cu multă carne

Este bun mezelul asortat cu mai mult mezel, dar merge și cu telemea de mioară, sau poți să-l combini cu niște felii de roșie, un castravete și o frunză de salată deoarece e bine în viață și în meniu să ai echilibru și varietate. I-am auzit pe Ion și Dumitru spunând despre carne:

Cu de toate, e mai bună!

Asemeni vouă și asemeni lui Ion și Dumitru, suntem și noi iubitori de carne și pofticioși de viață. Așa că orice inovație o facem cu drag, pricepere și dăruire, ca pentru noi. Nevoile voastre sunt nevoile noastre, iar procesul de îmbunătățire al produselor continuă zi de zi.

Întrebări frecvente

Începând din luna iunie, produsele Cris-Tim din categoriile de salam fiert-afumat, șuncă, feliate, cârnați și salamurile crud-uscate au semnalate pe ambalaj procentele de carne, în așa fel încât consumatorul preocupat de calitatea produsului pe care urmează să îl achiziționeze să poată face o alegere informată.
Semnalarea procentelor de carne pe ambalajele noastre face parte dintr-o inițiativă de transparentizare a categoriei de mezeluri ca urmare a cerinței consumatorilor, pe care noi, Cris-Tim, ne-o asumăm în premieră. Nu e vorba de o modificare de rețete, ci mai degrabă de continuarea unui demers de informare corectă a consumatorului, lansat de noi în 2017, odată cu “Eticheta curată”.  Atunci, datorită inovației în tehnologie și la nivel de rețetă, am reușit să eliminăm din produsele noastre aditivii, precum și ingrediente ca soia, glutenul. Eliminarea acestora a fost compensată de o creștere a conținutului de materie primă carne, ceea ce a însemnat și o imbunătățire calitativă cu o importanță majoră din punct de vedere nutrițional.
Toată carnea este selecționată și controlată cu mare rigurozitate. Este de calitate superioară și provine de la furnizori evaluați și verificați, care corespund celor mai exigente standarde europene specifice industriei cărnii. Aplicăm cu un grad ridicat de responsabilitate față de clienții noștri procedurile de verificare și control pe fiecare lot recepționat în unitatea de producție. Unul dintre principiile după care ne ghidăm la Cris-Tim e că fiecare produs Cris-Tim cumpărat este o invitație pentru consumator de a sta la masă cu noi, cei care lucrăm în companie, precum și cu fondatorii companiei. Cum noi suntem foarte atenți la ce mâncăm, această grijă se răsfrânge asupra tuturor celor care ne cumpără produsele.
Celelalte procente reprezintă ingrediente care asigură proprietățile de gust, miros și culoare ale produsului, conform rețetelor consacrate, respectiv reglementărilor în vigoare. Iar împreună cu procentele de carne comunicate, rezultă produsele Cris-Tim consacrate și indrăgite. Vă reamintim că noi, la Cris-Tim, am lansat în 2017 un demers prin care oferim consumatorilor noștri produse cu Eticheta curată. Datorită unor investiții de cinci ani de zile în tehnologia de producție, precum și cercetării continue la nivel de rețetă, am fost primii care au pus la dispoziția românilor mezeluri fără gluten, fără amidon, fără MDM, fără soia, coloranți sintetici sau monoglutamat de sodiu adăugat. De asemenea, am fost primii care au eliminat caragenanul din intreaga gama de produse, marcând astfel o premieră în industria alimentară din România.
Ștampilele menționate se referă la categoria de produse crud uscate. Însăși denumirea de crud-uscate definește faptul că salamurile din aceasta grupă, păstrează valoarea nutrițională /biologică a cărnii netratate termic =”crud “. Prin uscare se realizează o pierdere controlată în umiditate a produsului, care determină formarea caracteristicilor de consistență, miros și gust. În cazul produselor crud uscate, pierderea în umiditate se face din conținutul de umiditate intrinsec al cărnurilor utilizate în rețeta de fabricație, randamentul de transformare al materiei prime în produs finit fiind practic supraunitar din acest considerent, de aici si exprimarea de pe ambalaj. Spre exemplu, în cazul Salamului Sinaia, pentru 100g produs final au fost folosite 125g de carne la începutul procesului de producție.

Contactează-ne

Ai o nelămurire în legătură cu campania sau pur şi
simplu vrei să ne adresezi o întrebare?

Trimite-ne un mesaj!