Mulțumim!

Cu ajutorul tău, am reușit să înseninăm Crăciunul celor care nu mai știau ce înseamnă tradiția mesei festive de sărbători.

754 de coșuri cu bunătăți Cris-Tim au adus zâmbete la Niciodată Singur, SOS Satele copiilor România și Crucea Roșie Română.

Crăciun fericit!
Echipa Cris-Tim

732

Mulțumim tuturor pentru ajutor!

Împreună am reușit să punem 754 de coșuri cu bunătăți pe masa celor care au nevoie în pragul sărbătorilor.
Curând veți putea vedea bucuria celor la care au ajuns, pe pagina de Facebook Cris-Tim!

Vezi pozele!

Cum te înscrii

Activarea este disponibilă în perioada 28 Noiembrie - 22 Decembrie


1. Îți pozezi micul-dejun,
prânzul sau cina.
2. Încarci poza pe site.
3. Ai adăugat
un produs în coș!
4. Un share =
1 produs în plus

Cauze

Grija pentru oameni este una dintre cele mai importante valori Cris-Tim. De aceea, pentru că ne propunem să le fim aproape mereu, de aceste sărbători încercăm să ajutăm și mai mult! Află-le poveștile și vezi cum poți ajuta.


Niciodată Singur

Orice vârstnic merită o bătrânețe demna si liniștită, însă mulți dintre ei se simt singuri și vulnerabili, trăind în izolare cu problemele pe care le au.

Tocmai de aceea, Asociația Niciodată Singur - Prietenii Vârstnicilor vine în ajutorul lor cu suport la domiciliu sau în cămine, excursii, ieșiri și sprijin din partea voluntarilor și a comunității.

Află mai multe

SOS Satele Copiilor România

Din ce în ce mai mulți copii pierd sau riscă să piardă îngrijirea familiei lor biologice.

ONG-ul SOS Satele Copiilor România își desfășoară activitatea prin 3 programe la nivel național, oferindu-le copiilor sprijin, planuri individualizate, șansa de a-și exercita drepturile și întărirea capacității familiei lor.

Află mai multe

Crucea Roșie Română

Societatea Națională de Cruce Roșie din România este o organizație non-profit care sprijină comunitățile să facă față suferinței umane în cazul dezastrelor sau situațiilor de criză, prin acțiuni umanitare.

Înființată în 1876, Crucea Roșie România și-a început activitatea în actualul sediu al Spitalului Colțea din București.

Află mai multe

Nu știi ce este
Eticheta Curată?

Pentru că vrei să-i oferi familiei tale doar ce este mai bun, am îmbunătățit rețeta tuturor produselor Cris-Tim pe care le îndrăgești.

Fără monoglutamat de sodiu, fără soia, fără gluten și fără amidon. Iar mai nou, chiar și fără caragenan! Totul a fost posibil datorită noilor tehnologii introduse, în exclusivitate în România, cât și inovațiilor la nivel de rețetă.

Caută la raft toate produsele Cris-Tim cu noua Etichetă Curată!

Află mai multe

Valorile
Companiei

Cris-Tim este una dintre cele mai cunoscute companii de pe piața de mezeluri din România, la baza căreia stau câteva valori importante: grija pentru oameni, responsabilitatea, inovația, tradiția și calitatea. Oferim o gamă diversificată de produse alimentare, sigure și proaspete.

Așa am clădit Cris-Tim. Suntem mândri de relația strânsă pe care o avem cu clienții nostri și suntem hotărâți să fim aproape de ei și de partenerii noștri mai departe, pentru a construi împreună viitorul pe care ni-l dorim.

Află mai multe

Produse participante