Inovăm de peste 25 de ani.
Și suntem abia la început.

Lansăm trio pack-ul de cremwurști cu Eticheta Curată

 

Lansăm cel mai inovator device alimentar de pe piață: trio pack-ul de cremwurști cu Eticheta Curată!

Portabil, cu un gramaj adecvat (300g), ușor de desfăcut, pachetul special de trei porții – trio pack-ul – este soluția ideală pentru cei care vor să consume gradual, s-au săturat să risipească mâncarea și care vor să păstreze produsul într-un mod sigur si igienic, chiar și după deschiderea ambalajului.

Printre primii consumatori care au putut testa inovația Cris-Tim s-a numărat și George Buhnici, jurnalistul care prezintă cele mai tari noutăți de pe piață. Unboxingul trio-pack-ului, în varianta George Buhnici, poate fi vizionat aici.

Trio-packul este disponibil în acest moment pentru cremwurștii de pui, în variantă de 300 g. Consumatorii se pot bucura însă de un nou ambalaj la toate categoriile de cremwurști: Cremwurști cu pui Cris-Tim 1 kg, Cremwurști polonezi Cris-Tim 1 kg, Cremwursti din piept de pui Extra 1 kg, Cremwurști cu pui și cașcaval 1 kg, Cremwurști cu piept pui Galinia 1 kg, Cremwurști porc extra Cris-Tim 1 kg, Cremwurști porc extra 250g ATM, Cremwurști cu piept de pui Galinia 250g, Cremwurști cu pui și cașcaval 250g.