Inovație

Tehnologii inovatoare

De la bun început, am investit masiv în tehnologii inovatoare, ca să putem garanta calitatea excepțională. Acest lucru cere timp și resurse, dar mai presus de orice, dedicație și respect pentru toți clienții noștri.

Tehnologia prin Înaltă Presiune (HPP)

Este cea mai nouă și naturală metodă de păstrare a prospețimii. Aceasta utilizează o presiune de 6.000 bari timp de 3 minute, aplicată produselor ambalate, ce sunt scufundate în apă rece. Tehnologia HPP ne permite să eliminăm conservanții din rețete, crescând în același timp termenul de valabilitate al produselor cu 50%.

Stații de Ozon

Aerul din fabricile noastre este îmbogățit cu ajutorul stațiilor de ozon. Reușim astfel să preparăm produsele în aer proaspăt, ca la munte, distrugând microbii și virușii din aer.

Sistem Modern cu Ultraviolete

Asigurăm un nivel suplimentar de siguranță, printr-un sistem modern cu ultraviolete, aplicat pe linia de ambalare a produselor feliate.

Apă Purificată prin Osmoză

Apa potabilă utilizată în tehnologiile de fabricație, de spălare și igienizare, este obținută din puțuri de adâncime și stație de tratare proprii. După filtrarea mecanică, apa este supusă unui proces de filtrare prin osmoză inversă, pentru purificarea acesteia.

Turul fabricilor

Tehnologia prin Înaltă Presiune (HPP) e unică în România, dar aceasta e doar una dintre zecile de tehnologii de ultimă generaţie folosite în fabricile noastre. Te invităm să le descoperi pe toate în turul virtual.

Procesul de fabricație

Hai să-ţi arătăm care sunt paşii pe care îi parcurg produsele noastre, de la preparare la ambalare. Angajaţii noştri se asigură în fiecare moment că reţetele sunt respectate ca la carte, pentru ca gustul final să fie cel la care visezi.

Eticheta curată

Eticheta Curată este felul nostru de a-ți arăta produsele Cris-Tim sunt delicioase și sănătoase: fără gluten, fără amidon, fără MDM, fără soia, fără arome artificiale, fără monoglutamat de sodiu adăugat și fără caragenan. Hai să vezi povestea produselor Cris-Tim, de la ingrediente, până la tine pe masă.

Meniu