Î n c e p u t u l

Cris-Tim însemna, la început, o mână de oameni, câteva produse şi o mulţime de speranţe. Vă vine să credeţi sau nu, mica noastră afacere de familie încăpea, în 1992, într-un chioşc de doar 12 mp.

P r i m a
f a b r i c ă

Cu sprijinul vostru, afacerea noastră creşte ca-n poveşti, iar micul chioşc e înlocuit în doar trei ani de o fabrică în toată regula. Avem mai mulţi angajaţi, mai mult spaţiu, dar aceeaşi grijă şi răbdare ca la început.

O   r e ţ e a
n a ţ i o n a l ă

Planurile noastre abia ţin pasul cu realitatea. Ca să fim mai aproape de voi, ne extindem reţeaua de distribuţie şi ne dăm seama că entuziasmul chiar e cel mai puternic motor. De acum, putem ajunge mai uşor în toată ţara.

A n u l
i n o v a ţ i e i

În 2011, introducem în premieră pentru România tehnologia de procesare prin înaltă presiune: o tehnică de conservare 100% naturală, prin scufundarea produselor în apă rece şi supunerea lor la o presiune de 6.000 de bari. Rezultatul: produse gustoase, naturale şi perfect conservate.

A l   ş a p t e l e a
p r e m i u

În 2015, suntem emoţionaţi şi onoraţi să primim pentru a şaptea oară consecutiv titlul de „Trusted brand” oferit de români. Primul titlu a fost o surpriză, dar al şaptelea e deja semnul că o ţară întreagă aşteaptă în continuare tot ce-i mai bun de la noi.

N e   r e i n v e n t ă m
î n c o n t i n u u

Mai mulţi clienţi înseamnă mai multe gusturi de mulţumit. Aşa că ne punem pe treabă şi lansăm noi şi noi sortimente, de la salamuri crud-uscate la specialităţi afumate sau produse feliate şi ambalate în cantităţi perfecte.

E t i c h e t a
c u r a t ă

În 2017, ne îndeplinim visul ultimilor 5 ani şi lansăm Eticheta Curată, promisiunea noastră pentru produse cât mai naturale şi sănătoase: fără monoglutamat de sodiu, fără soia, fără gluten și fără amidon, numai bune de împărţit cu familia.

Treci peste intro

Garanția mezelurilor curate

Eticheta curata

Linii de business