Inovăm de peste 25 de ani.
Și suntem abia la început.

Linii de Business

Mezeluri

Mezelurile noastre proaspete și gustoase sunt preparate și pregătite în fabrica Recunoștința, din Filipeștii de Pădure, județul Prahova. Fabrica Recunoștința are o suprafață de 15.000 mp și 900 de angajați, fiind cea mai importantă investiție din zonă și una dintre cele mai moderne fabrici de mezeluri din România. Capacitatea de producție este de 150 tone/zi, iar echipamentele noastre respectă toate normele UE. De asemenea, avem și un laborator de cercetare dotat cu cele mai performante echipamente.

Știm că resursele naturale sunt foarte prețioase. De aceea, am investit într-o stație de epurare a apei și am încheiat un parteneriat cu Genesis Biopartner pentru furnizarea de abur tehnologic obținut din surse regenerabile.

Vezi mai mult >

Lactate

De la semănarea câmpurilor până la creșterea văcuțelor de lapte, produsele noastre ajung pe mesele românilor direct de la fabrica de lapte „Mugura”. Fabrica are o capacitate de până la 15.000 de litri de lapte pe zi și este dotată cu echipamente moderne, respectând standardele calității și igienei.

Calitatea laptelui este garantată, provenind numai de la văcuțele crescute în fermă și hrănite cu furaje produse tot de noi.

Produsele noastre lactate se găsesc în magazine sub brandul Mugura.

Vezi mai mult >

Catering

Mâncarea noastră îi ajută pe români să câștige timp și să se bucure de gustul meselor pregătite „acasă”. Componenta de ready meal este o extensie importantă a Grupului nostru. Mulți dintre clienții noștri își doresc să aibă mai mult timp la dispoziție pentru cei dragi sau pentru alte lucruri importante; astfel, oferta noastră și-a găsit un loc firesc pe piață.

Produsele noastre se găsesc acum în majoritatea hypermarket-urilor sau supermarket-urilor din ţară.

Vezi mai mult >

Magazine

Lanțul nostru de magazine s-a dezvoltat pentru ca toți cumpărătorii să ne poată vizita acasă. Fiecare locație a fost aleasă cu grijă, la fel ca oferta de produse pentru clienții noștri.

Toți cei care ne calcă pragul găsesc în vitrinele noastre produse de calitate Cris-Tim la prețuri de fabrică. Ne puteți găsi ușor după adresa fiecărui magazin Cris-Tim din București  și Ploiești.

Vezi mai mult >

Ferma vegetală și animală

Înconjurată de dealurile verzi și senine din Boldești Scăieni, județul Prahova, într-o zonă fertilă și ferită de poluare, EcoFerm este una dintre cele mai moderne ferme agricole din România.

Ferma de văcuțe
La fermă se găsesc în acest moment 500 de văcuțe din rasa Montbeliarde, cunoscută pentru calitatea și gustul laptelui. Furajele sunt produse integral în fermă, toate terenurile sunt în cursul certificării eco, iar în ultimii 4 ani au fost fertilizate numai cu îngrășământ natural.

Lacul Pleașa
Cele trei bălți din comuna Pleașa sunt populate cu exemplare de crap românesc și sunt amenajate cu pontoane pentru pescuit sportiv, de tip „prinde și eliberează”.

Podgoria Ceptura
Podgoria a fost plantată în anul 2010 în Ceptura, zonă cu tradiție pentru fabricarea vinului. Aici se găsește cel mai bun sol pentru Feteasca Neagră, din care se obține un vin cu aromă de stafide negre. Podgoria mai include și alte două soiuri românești cunoscute, Tămâioasa Românească și Feteasca Albă.

 

Vezi mai mult >

Construcții

O construcție nu este un zid; este o arhitectură complexă care presupune, în egală măsură, știință exactă și creativitate. Are un scop și funcții bine definite, dar are și suflet.
Pe măsură ce Cris-Tim s-a dezvoltat, au urmat proiecte mari și complexe, unite sub umbrela Sensconstruct:

– Fabrica Recunoștința din Filipeștii de Pădure
– Sediul central din Bd. Bucureștii Noi, sector 1
– Depozitul central din Mogoșoaia și depozitele din țară
– Fabrica de lactate EcoFerm, silozurile și grajdul pentru văcuțele de lapte
– Amenajarea bălții de la Pleașa

 

 

Vezi mai mult >