Inovăm de peste 25 de ani.
Și suntem abia la început.

Inovație

De la bun început, am investit masiv în tehnologii inovatoare, ca să putem garanta calitatea excepțională. Acest lucru cere timp și resurse, dar mai presus de orice, dedicație și respect pentru toți clienții noștri. Tehnologia prin Înaltă Presiune este cea mai nouă și naturală metodă de păstrare a prospețimii. Aceasta utilizează apă rece aplicată cu o presiune de 6.000 bari timp de 3 minute peste produsele ambalate și ne permite să eliminăm definitiv glutenul și amidonul din rețetă. De asemenea, mediul nostru este îmbogățit cu stații de ozon, ca să putem prepara produsele în aer proaspăt ca la munte, distrugând microbii și virușii din aer. La final, asigurăm un nivel suplimentar de siguranță printr-un sistem modern cu ultraviolete, aplicat pe linia de ambalare.

Turul Fabricilor

Tehnologia prin Înaltă Presiune e unică în România, dar aceasta e doar una dintre zecile de tehnologii de ultimă generaţie folosite în fabricile noastre. Te invităm să le descoperi pe toate în turul virtual.

Vezi mai mult > Află mai multe

Procesul de fabricație

Hai să-ţi arătăm care sunt paşii pe care îi parcurg produsele noastre, de la preparare la ambalare.

Vezi mai mult > Află mai multe

Eticheta curată

Pentru că știm că vrei să-i oferi familiei tale doar ce-i mai bun, am lansat Eticheta Curată, pentru mezeluri fără monoglutamat de sodiu, fără soia, fără gluten și fără amidon. Este un proces de îmbunătățire continuă și te invităm să rămâi alături de noi în continuare!

Vezi mai mult > Află mai multe