Parteneri Locali

Produsele Cris-Tim ajung în orice colț al țării prin intermediul magazinelor de proximitate. Cu ajutorul celor peste 9.000 de puncte colaboratoare, românii se pot bucura de gustul cu care s-au obișnuit și pe care îl îndrăgesc de atâta vreme.

Vezi mai mult >

Parteneri naționali

Procentul românilor care își fac cumpărăturile în supermarketuri și hypermarketuri a tot crescut în ultimii ani și pentru că ne dorim să le fim alături, am încheiat parteneriate cu toate rețelele de retail importante din România.

Vezi mai mult >

Cash & Carry

Punctele Cash & Carry sunt ideale pentru micii întreprinzători care vor să cumpere produsele noastre la prețuri avantajoase.

Suntem prezenți în 16 locații, listate mai jos.

Vezi mai mult >

Export

Produsele noastre sunt prezente pe piața europeană încă din 2009, fiind apreciate și căutate atât de românii stabiliți în străinătate, cât și de străinii care au descoperit gustul și calitatea mezelurilor românești. În acest moment exportăm în 16 țări din Uniunea Europeana și ne-am propus să ne extindem oferta și în afara UE.

Vezi mai mult >

Depozite

Astăzi ne putem lăuda cu una dintre cele mai impresionante și mai eficiente rețele de distribuție națională din România, cu 10 centre logistice plasate strategic pentru a transporta produsele în toate zonele țării. Depozitele utilizează sisteme moderne de monitorizare și transmitere a comenzilor pentru optimizarea timpului în care produsele sunt livrate.

 

Vezi mai mult >

Flotă

Suntem printre primii producători de mezeluri care au recunoscut necesitatea unei sistem bine pus la punct de transport și livrare a produselor. Parcul auto numără peste 450 de mașini. Mezelurile sunt transportate în condiții igienico-sanitare riguros controlate din momentul în care ies de pe linia de producție și până ajung în depozitele magazinelor partenere.

Vezi mai mult >