Inovăm de peste 25 de ani.
Și suntem abia la început.

Despre Noi

Valorile Companiei

Cris-Tim este una dintre cele mai cunoscute companii de pe piața de mezeluri din România, la baza căreia stau câteva valori importante: grija pentru oameni, responsabilitatea, inovația, tradiția și calitatea. Oferim o gamă diversificată de produse alimentare, sigure și proaspete.

Așa am clădit Cris-Tim. Suntem mândri de relația strânsă pe care o avem cu clienții nostri și suntem hotărâți să fim aproape de ei și de partenerii noștri mai departe, pentru a construi împreună viitorul pe care ni-l dorim.

Vezi mai mult >

Povestea Noastră

1992
Primul chioșc Cris-Tim.

Primul chioșc Cris-Tim, ce avea numai 12mp.

1995
Prima fabrică de mezeluri.

Prima fabrică de mezeluri, cu o capacitate zilnică de 2 tone.

1997
O nouă fabrică.

O nouă fabrică, cu o capacitate zilnică mai mare: 20 t/zi.

2000
Inaugurăm Secția de Tranșare de la Filipeștii de Pădure.

Personal dedicat și cele mai bune utilaje din domeniu.

2000
Deschidem prima secție de producție a Fabricii Recunoștința.

Deschidem şi prima secție de producție a Fabricii Recunoștința, cu o capacitate de 40 t/zi.

2002
Anul Salamul Săsesc.

Anul celui mai vândut şi apreciat salam din România: Salamul Săsesc.

2002
Deschidem primul depozit logistic din țară.

Deschidem primul depozit logistic din țară, în Iași.

2003
Noua gamă de produse crud-uscate

Ne mărim portofoliul cu noua gamă de produse crud-uscate

2004
Deschidem prima fabrică de Catering-Ready Meal din București.

Deschidem prima fabrică de producție Catering-Ready Meal din București, sub brandul Bunătăți.

2005
Finalizăm proiectul Recunoștința.

Finalizăm proiectul Recunoștința, căruia i se adaugă două fabrici noi, în care se produc salamurile fiert afumate, șunca și specialitățile.

2006
Deschidem depozitele logistice din Cluj și Mogoșoaia.

Mai aproape de 2 zone foarte importante din strategia de business Cris-Tim.

2006
Construim stația de epurare de la Filipeștii de Pădure

Investițiile de dezvoltare continuă prin această nouă stație de epurare.

2006
Lansăm trei ambalaje inovatoare.

Lansăm trei ambalaje inovatoare: Fresh Box, Ideal Pack și Safe Pack.

2007
Deschidem cel de-al șaselea depozit logistic.

Deschidem cel de-al șaselea depozit logistic din țară, la Galați.

2008
Deschidem încă două depozite logistice în țară.

Deschidem încă două depozite logistice în țară, la Constanța și Brașov

2009
Deschidem al nouălea depozit logistic.

Deschidem al nouălea depozit logistic, în Filipeștii de Pădure.

2011
Introducem în premieră pentru România Tehnologia de Înaltă Presiune.

Introducem în premieră pentru România Tehnologia de Înaltă Presiune, un proces de conservare a alimentelor 100% natural.

2011
Achiziționăm brand-ul Matache Măcelaru’.

Suntem mândri de una dintre cele mai importante achiziții ale grupului, brand-ul Matache Măcelaru’.

2012
Introducem prima gamă de mezeluri fără E-uri și fără conservanți

Gama inovativă era formată din Mușchi file, Șuncă de curcan, Șuncă de porc, Șuncă de vită și Șuncă de pui.

2012
Lansăm prima gamă de produse lactate, Mugura.

Deţinută de Ecoferm, una dintre cele mai moderne ferme agricole din România, Mugura este o gamă românească de produse lactate care face parte din grupul Cris-Tim.

2014
Lansăm noua gamă de mezeluri feliate Cris-Tim și Matache Măcelaru’.

Lansăm noua gamă de mezeluri feliate Cris-Tim și Matache Măcelaru’ şi inaugurăm o nouă linie de ambalare.

2015
Construim secția de Salam de Sibiu în Filipeștii de Pădure.

Construim secția de Salam de Sibiu în Filipeștii de Pădure și mărim capacitatea de producție a secției crud-uscate.

Echipa Noastră

Cris-Tim a început în familie. Tot așa am și continuat, mărindu-ne familia puțin câte puțin.
Iată-i pe câțiva dintre cei ce au ales să se dezvolte alături de noi.

Cristina Timiș
Vicepreședinte Cris-Tim
Radu Timiș
Președinte Cris-Tim
Radu Timiș Jr.
Director Comercial
Ștefan Timiș
Director Operațiuni Strategice
Denisa Spurcaciu
Manager Fabrică Catering
Nicoleta Ene
Director Producție și R&D
Oana Itco
Manager General Fabrica Recunoștinta
Răzvan Furtună
Director Financiar
Bogdan Colea
Director Național Vânzări
Diana Cotorcea
Manager Controlling
AnaMari Morari
Manager Rețea Magazine
Dumitru Timiș
Administrator Cris-Tim
Cristina Licu
Director Calitate – Mediu
Gabriel Frunzuc
Director Juridic
Dan Fleseriu
Director IT