Inovăm de peste 25 de ani.
Și suntem abia la început.

Cris-Tim a investit în ultimii trei ani aproximativ 24 de milioane de euro în tehnologie şi cercetare pentru a obţine produse sigure şi sănătoase

Cris-Tim, liderul pieţei de mezeluri din România, inveşteşte constant în tehnologie şi cercetare pentru a le oferi consumatorilor produse cât mai sănătoase şi naturale. Sumele alocate în ultimii trei ani în această direcţie se ridică la aproximativ 24 de milioane de euro.

În urma diversificării ofertei producătorilor de condimente şi a testărilor efectuate în cadrul Laboratorului de Cercetare şi Dezvoltare ce aparţine Grupului Cris-Tim s-au găsit cele mai bune alternative naturale la aditivii clasici utilizaţi la fabricarea mezelurilor. Folosirea lor a dus atât la creşterea calităţii, cât şi la îmbunătăţirea gustului produselor Cris-Tim.

În 2011 Cris-Tim a investit 4 milioane de euro în achiziţionarea Tehnologiei de Procesare prin Înaltă Presiune, atingând cele mai înalte standarde privind siguranţa alimentară şi protecţia sănătăţii consumatorilor. Folosită deja la nivel internaţional, Tehnologia de Procesare prin Înaltă Presiune este 100% naturală şi total neinvazivă, unică în România şi reprezintă un sistem de protecţie alimentară de ultimă generaţie. Acesta ajută la creşterea calităţii, la păstrarea prospeţimii şi savorii mezelurilor un timp mai îndelungat, prin simpla scufundare în apă rece, la o presiune foarte mare, a produselor ambalate şi etichetate. Astfel se distruge majoritatea bacteriilor, fără afectarea celulei de carne sau modificarea valorii nutritive şi a proprietăţilor organoleptice ale produselor.
Începând cu acest an, Cris-Tim oferă consumatorilor săi, în premieră, produse fără conservanţi şi coloranţi artificiali. Compania a lansat VITALITY şi FORZOSO, două game de mezeluri fară E-uri, cea din urmă fiind special creată pentru copii.
În plus, ca un răspuns firesc la cerinţele pieţei, a luat naştere gama de produse Bunea Haiducul, mezeluri realizate tradiţional după reţete autentice. Caracterul tradiţional al noii game este dat de metoda de fabricaţie, lucru confirmat şi de atestarea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.
Noile produse Cris-Tim au la bază principii nutriţionale la cele mai înalte standarde privind calitatea materiei prime. Acestea se încadrează în categoria „clean label”, ceea ce înseamnă că nu conţin aditivi sau conservanţi artificiali, iar ingredientele sunt uşor de recunoscut de către toţi consumatorii, utilizându-se, pe cât posibil, metode tradiţionale de preparare, cu procesare minimă.

Preocuparea constantă pentru siguranţa şi satisfacţia consumatorilor a plasat Cris-Tim, în mintea cumpărătorilor, drept cel mai de încredere brand de mezeluri din România, fiind nominalizat 4 ani la rând în topul Trusted Brands, la categoria produse de carne. Mai mult, in topul celor 50 cele mai puternice branduri romanesti Cris-Tim a urcat de pe locul 15 anul trecut pe locul 7.

Cu o istorie de 20 de ani, Cris-Tim oferă întotdeauna consumatorilor săi produse sigure, proaspete şi savuroase, realizate cu ajutorul celor mai moderne tehnologii de procesare şi prin sistemele de management al siguranţei alimentului (ISO 22000:2005), al calităţii produselor (ISO 9001:2008) şi al protecţiei mediului (ISO 14001: 2004).