Inovăm de peste 25 de ani.
Și suntem abia la început.

Conferință de presă lansare campania: „Alege produsele cu Multă Carne!”

Astăzi, 20 iunie 2018, a avut loc conferința de presă pentru lansarea noii campanii: „Alege produsele cu Multă Carne”.

Lansăm astfel o inițiativă de transparentizare a industriei mezelurilor și devenim primul brand care publică procentele de carne pe ambalajele a peste 80 dintre produse.

Pentru a susține acest demers de transparență, lansăm o nouă campanie menită să sprijine consumatorii să aleagă în mod informat mezelurile cu conținut mare de carne. Și pentru că mai multă carne înseamnă mai multă energie, datorită aportului mai mare de proteine, campania noastră este dedicată iubitorilor de carne ,,pofticioși” de viață.

Așadar pentru lansarea campaniei am invitat jurnaliștii să ne însoțească la fabrica noastră din Filipeștii de Pădure. În cadrul conferinței am prezentat noua campanie, iar jurnaliștii au vorbit cu reprezentanții și specialiștii noștri din fabrică. Tot în cadrul acestei vizite, oaspeții noștri au discutat cu domnul Radu Timiș și doamna Cristina Timiș și nu în ultimul rând au efectuat un tur al fabricii în care le-au fost prezentate principalele etape din producție, precum și inovațiile tehnologice implementate în cadrul diferitelor departamente ale fabricii Cris-Tim.

Mai multe detalii citiți în comunicatul de presă de aici: