Inovăm de peste 25 de ani.
Și suntem abia la început.

În anul centenarului Cris-Tim susține un demers cultural deosebit: „proiectul 100 de chipuri românești”

Timp de un an, 100 de personalități de top, istorici, academicieni, inventatori, sportivi, artiști sunt fotografiați cu aceeași tehnică fotografică folosită acum 100 de ani, în timpul Marii Uniri de la 1918.

Astfel, inițiatorii proiectului caută să realizeze o radiografie a societății românești de astăzi, folosind ca punct de plecare fotografierea celor mai importanți și spectaculoși români.
Pe lângă susținerea efectivă a acestui amplu proiect cultural, fiecare personalitate fotografiată primește din partea noastră un coș plin cu bunătăți Cris-Tim de care să se bucure alături de cei dragi.

 

100 de chipuri românești înglobează: sutele de portrete prinse într-un album dedicat, multe evenimente, un bal, o serie e reportaje și interviuri, toate dorind să prezinte o imagine de ansamblu a societății noastre în 2018, dar mai ales a valorilor și figurilor marcante ale timpurilor noastre.

Ședințele foto sunt realizate cu multa îndemânare și pricepere de artistul albaiulian Radu Chindriș care folosește un aparat de fotografiat mai vechi de 100 de ani.
Mai multe detalii despre proiect și personalitățile fotografiate găsiți aici: https://www.100dechipuri.ro si aici: https://www.facebook.com/100deChipuri/